Obavijesti

Promo sadržaj

Beauty, dentex & health expo 2020 online edition

Beauty, dentex & health expo 2020 online edition
5

Zagrebački velesajam učinio je iskorak u sajamskom poslovanju i po prvi put u Hrvatskoj predstavlja hibridni model održavanja sajmova koji povezuje tematske sadržaje u izložbenoj i online priči o ljepoti i zdravlju

Beauty, Dentex & Health Expo 2020 online edition inovativni je događaj koji će se prezentirati u periodu od 21. do 27. rujna preko Entrio platforme uz prethodno kupljenu kotizaciju. Sadržaj koji će se emitirati organiziran je u suradnji s Ivom Belé, trenericom načela uspjeha te je namijenjen širokoj i stručnoj publici.

Riječ je o edukativnim predavanjima s 34 vrhunska stručnjaka koji će tijekom 15 sati programa pružiti znanje i alate gledateljima iz različitih područja. Uz 10 predavanja, održat će se i 6 panela iz područja motivacije/psihologije, zdravlja, nutricionizma/sporta, prodaje, poduzetništva i beauty segmenta:

  • Kako zadržati mentalnu stabilnost u stresnim vremenima
  • Aktivirajmo zdravlje zdravim navikama
  • Balansirana prehrana i tjelovježba za više energije
  • Kako poslovati u nepredvidivim okolnostima
  • Izazovi kao prilike u poduzetništvu
  • Ljepotom do samopouzdanja

Ovakav hibridni model usmjeren je na kreiranje i snaženje zadovoljstva izlagača i njihovih proizvoda u realnom i virtualnom vremenu. Digitalnom ekstenzijom sajma, dodatnim umrežavanjem i edukacijom, stvorena je dodana vrijednost interpersonalnog iskustva.

Izložbeni dio sajmova u paviljonima sadržajno je kreiran sukladno organizacijskim i tržišnim mogućnostima vezanima uz pandemiju Covid-19.

Paviljon 8A – Beauty segment

26. i 27. rujna

U suradnji s dugogodišnjim partnerom Učilištem Profokus, u subotu 26. rujna održat će se novi projekt pod nazivom BOOTCAMP. Riječ je o jedinstvenom natjecanju na kojem će sudionici prolaziti različite kreativne izazove na kraju kojih će sretni pobjednik/ica osvojiti besplatnu školarinu Učilišta za program po izboru.

Tradicionalno make up natjecanje održat će se za sve učenike srednjih škola i make up početnike. Tema ovogodišnjeg natjecanja temelji se na TV seriji “Euphoria” koja je svojim necenzuriranim pristupom modernim temama postigla planetarnu popularnost. Ovu seriju posebno je obilježio kreativni, nekonvencionalni make-up koji je i poslužio kao inspiracija za odabir jedinstvene teme kroz koju će natjecatelji moći u potpunosti izraziti svoj talent. Tema stavlja naglasak na upotrebu kontrastnih, atipičnih kombinacija boja, šljokica i kristala te osmišljavanje neuobičajenih oblika i formi.

Posjetitelje očekuje prezentacija različitih masažnih tehnika, stručne edukacije u nail dizajnu, maloprodaja frizerskog asortimana, modna revija u organizaciji Direkcije Kraljice Hrvatske te revija dizajnerske odjeće za djelatnike u beauty industriji.

Poznati kolorist Sead Nunić, u nedjelju 27. rujna od 13,00 do 15,00 sati, će na pozornici paviljona 8A održati look&learn seminar na temu 50 nijansi plave+3 tehnike Balayage. Nakon završene Revlon akademije u Parizu Sead Nunić počinje se profesionalno baviti edukacijom za koloriranje. Radio je za akademije kao što su Loreal (Kerastase), Revlon, Paul Mitchell.

Na izložbenim prostorima tvrtki ART PE, LUX NATUR i Z 505 moći ćete saznati sve o novitetima i tretmanima oblikovanja tijela.

Tvrtka TOP STIL LMS d.o.o. predstavlja ekskluzivne svjetske brandove. Na sajmu će ponuditi kvalitetne proizvode uz prihvatljive cijene i savjete educiranog osoblja.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a radno vrijeme sajma Beauty je u subotu od 10,00 do 19,00 sati te u nedjelju od 10,00 do 18,00 sati.

Paviljon 7 – Kongres dentalne medicine – u suradnji sa Hrvatskom komorom dentalne medicine

25. i 26. rujna

Fokus ovogodišnjeg DENTEX-a usmjeren je na kongres „Estetika u dentalnoj medici“ koji je namijenjen doktorima dentalne medicine, dentalnim tehničarima, asistentima i studentima. Prilika je to za neposredan kontakt i poslovne razgovore s predstavnicima dentalne industrije. Kongres će se održati tijekom dva dana, 25. i 26. rujna, u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma. Ulaz na kongres moguć je uz plaćenu kotizaciju.

Pred nama je vrijeme da kroz edukaciju, kreativnost i praksu odgovorimo na izazove i unatoč okolnostima očuvamo zdravlje i ljepotu.

Sajamska i event industrija jedna je od najpogođenijih djelatnosti pandemijom Covid-19. No, i u takvim uvjetima Zagrebački velesajam učinio je iskorak te po prvi put primijenio hibridni model organizacije sajmova.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle