Obavijesti

Promo sadržaj

Besplatni Flutter Development Tečaj

Besplatni Flutter Development Tečaj
2

Agencija Cinnamon je otvorila prijave za sve zainteresirane za besplatni „Flutter development tečaj“

Ova trenutno vrlo popularna i tražena tehnologija, zapravo Googleov toolkit za razvoj atraktivnih mobilnih aplikacija omogućuje svima koji imaju potrebna znanja dodatnu konkurentnost na tržištu budući da potražnja za Flutter developerima svakodnevno raste.

Što je Flutter?

Kreiranje aplikacija može biti izrazito komplicirano jer treba kreirati aplikacije za Android i iOS sustave, koji su u svojoj biti potpuno drugačiji. Postojali su i prije alati koji su omogućavali da se jedna aplikacija može programirati iz jednoga koda ali pravo rješenje je stiglo s Googleovim Flutterom. Kao Googleov SDK otvorenog koda, Flutter pruža način za razvoj aplikacija za Android i iOS iz jedne baze koda. Što je donijelo pravu malu revoluciju na tržištu programiranja aplikacija.

Cinnamon je počeo razvijati svoje prve aplikacije u Flutteru mnogo prije nego što je Flutter poprimio takav globalni zaokret. Već smo imali tim programera u pripravnosti da osvojimo tržište te danas imamo najveći tim Flutter developera u Hrvatskoj ali i šire. 

Kao vodeći stručnjaci na tržištu smo odlučili pokrenuti naš Cinnamon College kako bi potpuno besplatno izučili buduće stručnjake a naš prvi besplatni tečaj je Flutter development tečaj.

Bitno je napomenuti da se za edukaciju mogu prijaviti svi zainteresirani, bez obzira na spol, dob i nivo obrazovanja a Cinnamon će osigurati svu potrebnu opremu za rad.

Sudjelovanje na tečaju je potpuno besplatno, a za prijavu je potrebno ispuniti SLUŽBENI ONLINE OBRAZAC.

Cinnamon će potom na temelju inicijalnog zadatka napraviti selekciju polaznika, a počevši od 1. 4. 2022. i u razdoblju od 4 tjedana, naši Flutter eksperti podučavat će polaznike kako kreirati aplikacije u Flutteru. Edukacija će se odvijati kroz simulaciju rada na stvarnom projektu, te će se sastojati od kombinacije mentoriranja i programiranja. Nakon osam tjedana polaznici će razviti konkretnu, funkcionalnu aplikaciju, te vještine dovoljne za dobivanje posla u IT industriji. Najbolji među njima dobiti će priliku da svoju karijeru započnu u Cinnamonu.

Više o samome projektu možete saznati na ovome linku: https://college.cinnamon.agency/

Cinnamon odlikuje veliki i vrlo iskusan tim stručnjaka, koji je dosad radio na velikom broju kompleksnih projekata za vodeće američke tvrtke i startupove. Cinnamon je jedna od najbrže rastućih IT kompanija u Hrvatskoj, u 2021. smo udvostručili prihode i broj zaposlenika, a naš tim od 100 stručnjaka vodeći je u dizajnu i developmentu web i mobilnih aplikacija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.