Promo sadržaj

Komentari 0

Best – buy rabljenih vozila: Selektirali smo 20 provjerenih vozila do 100.000 kn!

Best – buy rabljenih vozila: Selektirali smo 20 provjerenih vozila do 100.000 kn!

Kao dugogodišnji stručnjaci na području autoindustrije, probrali smo 20 mladića u najboljim godinama za koje vam jamčimo da su trenutni best buy naše ponude do 100.000kn

Benussi Select Cars specijalizirani je brand za prodaju provjerenih vozila uz koja nudimo brojne pogodnosti od jamstva povrata vozila do jamstva od 6 do 24 mjeseca.

Benussi rabljena vozila mlada su vozila koja su uredno servisirana, provjerena u 165 kontrolnih točaka te dodatno pregledana prije finalne isporuke vozila. Povjerenje kupca nam je na prvom mjestu zbog čega kupcima uz vozilo poklanjamo vaučer za Benussi servis vozila s popustom od 20 posto. Modeli koje smo izdvojili, osim što su trenutni Select best-buy, zadovoljit će kupce koji razmatraju mali gradski auto ili ciljaju obiteljski monovolumen.  “Izdvojili smo najviše Renault Clio modela koji prednjače po broju upita i definitivno su najtraženiji gradski auto što zbog dobre cijene, što zbog kvalitete motora. Osim njih, Opel Astra ne zaostaje pri odabiru gradskog vozila koji uz Ford i Škodu definitivno daje odličan omjer cijene i kvalitete. Bez obzira što je ljeto, mi u Benussiju vodimo brigu o našem voznom parku te kupcima nudimo brojne jamstvene pogodnosti koje su prepoznali“, rekao nam je Damir Šajatović, voditelj prodaje rabljenih vozila Benussi Select Cars.

Odmah dostupna vozila branda Renault

Izdvojili smo najviše Renault Clio modela, omiljenog gradskog dizelaša, koji je i najčešći izbor velikog broja kupaca zbog svoje ekonomičnosti i privlačnog dizajna. Prostranog prtljažnika i udobnog sjedišta, naši Francuzi vas čekaju s modelima plaćanja koje možete provjeriti klikom na svaki model

Megane Grandtour i Renault Scenic

Odmah dostupna vozila branda Opel

Još jedno omiljeno gradsko vozilo sve je popularnije zbog osjetno niže cijene, a kvalitenije izvedbe od prethodnih Astra modela. Opel Astra pouzdan je brand koji prati glas sigurnih i kvalitetnih vozila, a u zagrebačkoj Škorpikovoj trenutno nudimo ponudu koja se ne propušta.

Ostala vozila: Škoda, Ford i Peugeot

S obzirom na osjetne promjene koje je industrija doživjela u aktualnim lockdownima, sve se duže čeka na nova vozila zbog čega je ova rabljena Octavia jedinstvena prilika. Još uvijek jedno od omiljenijih automobila u Hrvata, limuzina je to koja vas nikada neće iznevjeriti. Za ljubitelje Peugeota i Forda imamo super kombinaciju iz aktualne ponude.