Obavijesti

Promo sadržaj

Bezvremenski komadi odjeće u koje se uvijek isplati ulagati

Bezvremenski komadi odjeće u koje se uvijek isplati ulagati
10

Modni trendovi za sva godišnja doba sniženi do 70% u Designer Outletu Croatia

Jedna od najbitnijih stvari koje smo s godinama naučili o modi je važnost ulaganja u neprolazne komade odjeće. Sezonski must haves uvijek su sjajan način da vaše kombinacije dođu do izražaja i da budete odjeveni u prema aktualnim trendovima, ali ono u što se zaista isplati ulagati su bezvremenski klasici koje ne samo da ćete nositi dulje od jedne sezone, nego će trajati godinama. Za takve komade odjeće uvijek smo spremni izdvojiti i nešto više iz shopping budgeta, ali nije rijetkost niti da za takva ulaganja čekamo upravo sezonska sniženja čiji je zimski krug upravo sada u svom punom jeku.

Modnih stilova ima zaista puno, no neki su ipak bolje prihvaćeni i učestaliji pa smo samim time i spremni posvetiti više vremena i pažnje prilikom odabira onih komada odjeće koje ćemo nositi u raznim prilikama i koji će se uklopiti u više kombinacija. Svjetski poznati fashion i lifestyle brendovi u sklopu svojih sezonskih kolekcija uvijek nam osiguraju i pokoji bezvremenski klasik - odjevni predmet koji će se dugo zadržati u vašem ormaru, a istražili smo što sve možete pronaći na Winter Saleu u Designer Outletu Croatia gdje su u tijeku sniženja do čak 70%.

Dokaz da Winter Sale nije rezerviran samo za kupovinu zimske odjeće je upravo širok izbor funkcionalnih komada odjeće, obuće i modnih dodataka iz ponude Designer Outleta Croatia. Koliko vam se puta dogodilo da u ljetnom krugu sniženja naletite na neodoljivi pulover ili da u zimskoj sezoni pronađete sako ili cipele koje istog trenutka možete zamisliti u svom proljetnom outfitu? Nije neuobičajeno da za vrijeme rasprodaja volimo upecati i pokoji komad zbog kojeg ćemo jedva čekati sljedeću sezonu, a u ponudi Designer Outleta Croatia pronašli smo one koji će se savršeno uklopiti u svaki modni izričaj, ovosezonskih ili tek nadolazećih trendova.

Tenisice su već su neko vrijeme na vrhu popularnosti kad se radi o najomiljenijim komadima i savršeno funkcioniraju u kombinacijama s modernim sakoima i trapericama, ali ih sve češće viđamo i s udobnim maksi haljinama od pletiva ili nešto elegantnijim balonerima i kratkim i dugim kaputima. Naravno, i sportske kombinacije su bez tenisica gotovo nezamislive. Obuća odražava općenite modne trendove, ali i individualni stil pri čemu je naglasak na prikladnosti godišnjem dobu i usklađenosti s ostatkom naše garderobe i modnim dodacima koji zaokružuju cijeli styling i daju našem look-u potpuno novu dimenziju. Torba, upečatljivi komad nakita, ručni sat, kravata – sve su to detalji koji su modni imperativ svakog stila odijevanja.

 Ono što nas posljednjih sezona oduševljava je modna sloboda u odabiru pletiva, kako ženskog, tako i muškog. Topla i mekana pletiva omiljeni su odabir u hladno doba godine, a unazad nekoliko zima osvajaju nas modeli upečatljivih boja i uzoraka koji savršeno razbijaju monotoniju zimskih kombinacija i koje možemo uklopiti u business, casual i večernja izdanja.

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, košulje su još jedan od odjevnih predmeta koji se uvijek nalaze na policama trgovina i u našim ormarima. Njihova svestranost očituje se brojnim kombinacijama i prilikama u kojima ih nosimo, stoga ne iznenađuje činjenica da ćemo prilikom svakog shoppinga posegnuti za nekim modelom.

Ono u što se isplati ulagati neovisno o godišnjem dobu su dobre ponude, a Hugo Boss, Adidas, Armani Exchange, Guess, Replay, XYZ,  Pepe Jeans ili Watch Centar samo su neki od brendova čiju ponudu na Winter Saleu ne želite propustiti. Shopping iskustvo po svim epidemiološkim mjerama očekuje vas na 20 minuta od centra Zagreba, a najpoželjnije komade iz ponude možete pronaći i na https://www.designeroutletcroatia.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.