Obavijesti

Promo sadržaj

Bilić Vision daruje popuste na lasersko skidanje dioptrije

Bilić Vision daruje popuste na lasersko skidanje dioptrije
2

Do kraja prosinca kao božićni popust iskoristite čak 30% nižu cijenu na sve metode laserskog skidanja dioptrije

S obzirom da je božićno vrijeme - vrijeme darivanja, zagrebačka Poliklinika Bilić Vision do kraja prosinca daruje čak 30% popusta na sve metode laserskog skidanja dioptrije. Iskoristite božićni popust i laserski skinite dioptriju već od 3.300 kuna po oku.


Laserska korekcija vida se dugoročno najviše isplati!

Prema hrvatskom prosjeku, nositelji naočala i/ili kontaktnih leća, godišnje potroše oko 2.000 kuna na pomagala za dobar vid (naočale, stakla, leće, otopine i slično). Dugoročno gledano, laserska korekcija vida je najisplativija opcija jer vas oslobađa od svih pomagala za vid do treće životne dobi. . Iskoristite božićno vrijeme darivanja i poklonite si kristalno jasan vid bez naočala i leća, a pri tome i uštedite.
Dobar ste kandidat za lasersko skidanje dioptrije ako, između ostaloga, imate više od 18 godina i stabilnu dioptriju najmanje godinu dana. Radi se o bezbolnom zahvatu koji se izvodi u lokalnoj kapljičnoj anesteziji u trajanju od 10-ak minuta. Ovo je najizvođeniji  zahvat u medicini, a u posljednjih 12 godina koliko se zahvat izvodi u Bilić Visionu, nije zabilježena niti jedna trajna komplikacija kod oko 10.000 operiranih pacijenata. 


Dočekajte i vi Božić spremni, naručite se na pregled za lasersko skidanje dioptrije i iskoristite ovu odličnu akciju. Cijena pregleda za lasersko skidanje dioptrije do kraja godine iznosi 250kn. Ne propustite priliku, nego se naručite odmah pozivom na broj: 01/4678 444 ili putem web stranice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin