Obavijesti

Promo sadržaj

Bim Bike donosi veliku ponudu bicikala i moto opreme najpoznatijih europskih marki

Bim Bike donosi veliku ponudu bicikala i moto opreme najpoznatijih europskih marki
3

Pronađite veliki izbor bicikala renomiranih svjetskih proizvođača i kompletan program za motoriste, od moto odijela i rukavica do ostalih proizvoda koje motoristi koriste za svoju zaštitu

Firma BIM d.o.o. osnovana je 5. prosinca 1995. godine reorganizacijom tada velike tvrtke Autohrvatska d.d. Zagreb.

BIM d.o.o. izrastao je, od tada poslovnice bicikla i motorkotača, do vodeće kompanije za sve vrste bicikala, moto opreme i ostale dodatke. Godine 2003. izvršena je dokapitalizacija i od tada je tvrtka u u cjelovitosti u privatnom vlasništvu.

Dvije poslovnice u Zagrebu

Od početka djelovanja tvrtka se bavi uvozom i prodajom bicikala i moto opreme, a prodaja se vrši kroz dvije vlastite maloprodaje u Zagrebu na adresi Draškovićeva 47 i Maksimirska 56, kao i kroz veleprodaju uz pomoć vjernih poslovnih partnera.

Reorganizacija poslovanja: Bicikli i oprema za motoriste

Krajem 2021. godine, tvrtka je izvršila malu, ali značajnu reorganizaciju poslovanja. Poslovnica u Draškovićevoj 47 od tada se specijalizirala isključivo za prodaju bicikala i opreme za bicikliste, kao i za pružanje servisa bicikala.

Poslovnica u Maksimirskoj 56, od tada se bavi isključivo prodajom motoopreme. Slijedom reorganizacije, navedeni program je značajno proširen pa, osim Kaciga Nolan, sada u spomenutoj poslovnici Bim Bike nudi kompletan program za motoriste: moto odijela, moto rukavice, moto obuću, kao i sve ostale proizvode koje motoristi koriste za svoju zaštitu.

Vrhunsko poslovanje uz vjerne partnere

Težnja tvrtke BIM d.o.o. oduvijek je bila da se kupcima pruže što kvalitetniji proizvodi, iz tog razloga su zastupaju i posluju samo s najpoznatijim svjetskim tvornica.

Neke od njih su NOLAN kacige iz Italije, RUKKA tvornica motoodjeće iz Finske, DAYTONA tvornica motočizama iz Njemačke, KTM tvornica bicikala iz Austrije, LOMBARDO tvornica bicikala iz Italije.

Ukoliko ste u potrazi za novim biciklom, potreban vam je servis postojećeg ili želite obnoviti svoju moto opremu - Bim bike je tu za sve. 

Pronađite sve na jednom mjestu i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu koju BIM d.o.o. pruža!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje
Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“