Promo sadržaj

Komentari 0

BIO-OIL ulje za njegu kože sadrži 100% prirodne sastojke

BIO-OIL ulje za njegu kože sadrži 100% prirodne sastojke

Uz sve veću potražnju za proizvodima za njegu kože u trudnoći od prirodnih sastojaka, Bio‑Oil je razvio proizvod za njegu ožiljaka i strija isključivo od prirodnih ulja

Rezultati kliničkih ispitivanja pokazali su da je proizvod jednako učinkovit kao i originalni Bio‑Oil proizvod za njegu ožiljaka i strija, i po prvi je puta dokazano da prirodni proizvod po učinkovitosti odgovara vodećim proizvodima u toj kategoriji.

Bio-Oil ulje za njegu kože (Prirodno)  60 ml

Bio-Oil prirodno® ulje za njegu kože sadrži 100% prirodne sastojke.

Sastoji se od mješavine prirodnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i eteričnih ulja, s vitaminima i prirodnim antioksidansima.

U svojoj formuli sadrži šesnaest sastojaka koji se hladnim mješanjem u kontroliranim uvjetima sljubljuju u homogeno ulje.

Glavni sastojci su biljna ulja jojobe, ulje sjemenki nara, ulje chia sjemenki i ulje sjemenki inca inchi, eterična ulja kamilice, lavande, nevena i pačulija te vitamin E iz ulja pšeničnih klica i vitamini iz ulja šipka.

Zahvaljujući svom sastavu Bio-Oil prirodno ulje bogato je omega 3 masnim kiselinama antioksidansima i vitaminima, koji pomažu očuvati i poboljšati zdravu barijeru kože, pomažu u ublažavanju suhoće kože i povećanju hidratacija, pomažu u smanjenju pojave finih bora i u održavanju elastičnosti kože te osiguravaju hidrataciju i poboljšavaju glatkoću kože, pomaže poboljšati izgled strija i ožiljaka, te neujednačenog tena i pigmentacijskih mrlja kože. Primijenjuje se dva puta dnevno tijekom najmanje tri mjeseca. Tijekom trudnoće trebalo bi ga primjenjivati ​​dva puta dnevno od prvog tromjesečja. Ulje je nemasno i lako se upija, pogodno je za osjetljivu kožu.

 

Preporučena MPC je 101.23 kn.