Obavijesti

Promo sadržaj

Bitcoin je skočio na najvišu razinu nakon što je jedan od velikih igrača ušao u industriju

Bitcoin je skočio na najvišu razinu nakon što je jedan od velikih igrača ušao u industriju

Cijena Bitcoina trenutno je na najvišoj razini u godinu dana, i to iznad 30.000 dolara, budući da se optimizam vraća u industriju kriptovaluta nakon izvanredne intervencije jednog od najvećih igrača u financijama, Blackrock-a.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom Bitcoina (takozvani CFD-i) ili one koji jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina". Knjiga je prilagođena svim razinama znanja i možete je preuzeti preko linka ispod.

Besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" preuzmite ovdje.

Iza nas je izazovno razdoblje za kriptovalute jer je američki regulator, Komisija za vrijednosne papire i burze, poduzeo teške mjere istražujući neke od najvećih platformi za trgovanje. Dana 5. lipnja, SEC je najavila da će podići optužnicu protiv Binance-a, koji je u kinsekom vlasništvu, zbog upravljanja neregistriranim burzama i lažnog predstavljanja kontrole trgovine. Dan kasnije, 6. lipnja, SEC je optužio Coinbase da djeluje kao neregistrirana burza vrijednosnih papira. Ovi potezi također su doveli do pada cijene bitcoina, nakon što je ova kripto valuta ove godine naglo porasla. Međutim, 29. lipnja Coinbase je odgovorio na navode SEC-a rekavši da su oni lažni i da će pokušat opovrgnuti optužbe.

No, 15. lipnja je priopćeno da je Blackrock, najveći svjetski upravitelj imovinom podnio zahtjev za bitcoin razmijenjeni fond (ETF) koji omogućuje trgovcima da budu izloženi kriptovaluti. Ovo je bio ogroman glas povjerenja u bitcoin od strane jednog velikog igrača u financijskoj industriji, a od tada je cijena bitcoina porasla za oko 60,9% i trenutno se kreće malo ispod razine od 31.000 dolara.

Besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" preuzmite ovdje.

Ove godine došlo je do značajnog oporavka bitcoina, cijena je skočila za 86%.

Izvori: SEC.gov, Yahoo Finance, Reuters, MT4 Platforma, MarketWatch

CFD-ovi su kompleksni visoko spekulativni instrumenti, koji donose visoki rizik brzog gubitka novca zbog financijske poluge ili zaduživanja. Trebate dobro razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li podnijeti visoki rizik od gubitka svog vašeg investiranog kapitala. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. 79% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valute, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.