Obavijesti

Promo sadržaj

Bitcoin od počeka godine pao za 60%. Da li je to kraj pada?

Bitcoin od počeka godine pao za 60%. Da li je to kraj pada?

Kriptovalute, kao i ostatak tržišta, posljednjih su mjeseci u teškoj situaciji. Ekonomski pad i zabrinutost zbog financija doveli su do toga da su trgovci unovčili neke od svojih kriptovaluta. Cijena bitcoina pala je za oko 60% od početka godine.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati Bitcoinom ili one koji ulažu u sebe i jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" (takozvani CFD-i). Knjiga je prilagođena svim razinama znanja i možete je preuzeti preko linka ispod.

Besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" preuzmite ovdje.

Unatoč negativnim čimbenicima, bitcoin se održava oko razine od 18.000 dolara, što znači da investitori misle da je cijena na toj razini povoljna i skloni su kupnji. Neki trgovci vjeruju da je bitcoin dosegao dno i da cijena može samo porasti.

Nakon podataka o inflaciji u SAD 14. listopada, bitcoin je skočio za 9,8%, što je potaknulo nade da ova kriptovaluta može nastaviti rasti.

Podaci također ukazuju na činjenicu da je rudarenje bitcoina, koje povećava njegove zalihe, izuzetno teško. Rastuće cijene električne energije i veći troškovi za grafičke kartice znače da se rudarima koji koriste svoja računala za sporo generiranje bitcoina, to zapravo ne isplati. Ograničena ponuda utječe na rast cijene.

Besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" preuzmite ovdje.

Čini se da je tržišni konsenzus da će cijene kriptovaluta snažno skočiti nakon što dionice i tržište u cjelini dosegnu dno.

Izvori: MT4 platforma, CNBC

CFD-ovi su kompleksni visoko spekulativni instrumenti, koji donose visoki rizik brzog gubitka novca zbog financijske poluge ili zaduživanja. Trebate dobro razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li podnijeti visoki rizik od gubitka svog vašeg investiranog kapitala. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valute, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Državaili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem