Obavijesti

Promo sadržaj

Bitcoin u porastu: Da li se kriptovaluta probudila iz sna?

Bitcoin u porastu: Da li se kriptovaluta probudila iz sna?

Bitcoin je imao tešku 2022. godinu. Recesija i kriza povjerenja u kriptovalute prisilili su trgovce da prodaju Bitcoin i ulažu u stabilniju imovinu.

Tijekom prošle godine Bitcoin je naglo pao za 57,53%. Kolaps FTX-a, jedne od najvećih platformi za trgovanje kriptovalutama, i uhićenje njegovog izvršnog direktora utjecali su na neke analitičare da prognoziraju kraj za Bitcoin. Međutim, analitičari koji predviđaju pad bitcoina nemaju dugo pamćenje, jer je bitcoin već jednom prevladao ovu vrstu krize. U 2014. godini Mt Gox je bio najveća platforma za kripto trgovanje koja je obrađivala 70% svih bitcoin transakcija. Do kraja veljače 2014. godine, Gox je podnio zahtjev za bankrot usred optužbi za prijevaru. To nije spriječilo bitcoin da se vrati.

Sa dna u studenom 2022, bitcoin je skočio 19,51%.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom Bitcoina (takozvani CFD-i) ili one koji jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina". Knjiga je prilagođena svim razinama znanja i možete je preuzeti preko linka ispod.

Besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" preuzmite ovdje.

Pozitivan signal za Bitcoin bila je vijest od 11. siječnja kada je Binance, najveća platforma za trgovanje kriptovalutama, objavila namjeru da zaposli 15-30% više zaposlenika. To je potez koji sugerira da tvrtka vjeruje da će ove godine doći do povećanja potražnje za kriptovalutama i u oštroj je suprotnosti s mnogim investicijskim bankama i tehnološkim tvrtkama koje su nedavno najavile smanjenje radnih mjesta kako bi uštedjele troškove uoči neizvjesnog ekonomskog razdoblja.

Izvori: Marketwatch, Wiki, Platforma MT4, CNBC

CFD-ovi su kompleksni visoko spekulativni instrumenti, koji donose visoki rizik brzog gubitka novca zbog financijske poluge ili zaduživanja. Trebate dobro razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li podnijeti visoki rizik od gubitka svog vašeg investiranog kapitala. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valute, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu