Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 4

Black Week se bliži - Michael Kors, Guess, Armani i mnogi drugi do 80% jeftiniji!

Black Week se bliži - Michael Kors, Guess, Armani i mnogi drugi do 80% jeftiniji!

Dugo iščekivani Crni petak sve je bliže, a mi znamo gdje ćete po najpovoljnijim cijenama uhvatiti najbolje komade dizajnerske odjeće, modnih dodataka i različitih proizvoda prestižnih modnih marki

Približava nam se najuzbudljiviji dan u životu svakog šopingholičara – Crni petak. Dan je to kad cijene vrtoglavo padaju, a izlozi dućana i web stranice prepuni su plakata i oglasa koji najavljuju velike popuste. Crnim petkom počinje razdoblje božićne kupnje jer tog dana u godini imamo priliku pronaći božićne darove po vrlo povoljnim cijenama. Također, vrijeme je to kad dane provodimo više u kući pa se blagdansko darivanje može isplanirati i pri tom iskoristiti nadolazeća sniženja za kupnju poklona koji će razveseliti vaše bližnje. Zato ne čudi što je iščekivanje sniženja u ''Crnom tjednu'' postalo globalna atrakcija. No nisu svi sretne ruke kad je riječ o lovu na dobre popuste.

Osim što brojevi s pravih i virtualnih polica nestaju brzinom munje, nerijetko se ispostavi da sniženja nisu baš očekivano velika. Omiljene čizme i torba rasprodaju se prije nego što Black Week počne, pa razočaranju nema kraja. Ali mi imamo rješenje za vas, a ono se zove BestSecret.

Na BestSecretu do 80% jeftinije

No zato je tu BestSecret, golema shopping-platforma dostupna u 27 zemalja svijeta, na kojoj možete kupovati do čak 80% jeftinije, a svakodnevna sniženja u Crnom tjednu bit će još luđa. Više od 3000 robnih marki, među kojima su luksuzni brendovi kao što su Armani i Michael Kors, nalaze se na online platformi BestSecret, zatvorenoj modnoj zajednici na koju se ulazi samo s pozivnicom. Jedinstvena je to platforma na svijetu na kojoj su dizajnerska odjeća, modni dodaci i proizvodi prestižnih modnih marki dostupni po najpovoljnijim cijenama.

Bilo da je riječ o svečanoj prilici, poslovnom događaju, bezbrižnom druženju s prijateljima ili bavljenju sportom, BestSecret garantira da ćete pronaći ono što želite za sebe, i to po najpovoljnijim cijenama. Širok izbor modne odjeće dostupan je i za vaše najmlađe. Registrirajte se i postanite član ekskluzivne modne zajednice.

No za ovu popularnu svjetsku online prodavaonicu morate se registrirati jer je riječ o čuvanoj i zatvorenoj modnoj zajednici. Jednom kad postanete član BestSecret zajednice, uživat ćete ​​u fantastičnim popustima, izvrsnim cijenama i gotovo neograničenom izboru proizvoda, a sve to uz samo nekoliko klikova mišem. Nakon završetka kupnje vaša narudžba bit će poslana ravno do vašeg doma, a ako vam nešto ne odgovara, BestSecret nudi besplatan povrat robe.

Ako još nemate svoj kod za stranicu, požurite prije nego što počne Black Week jer BestSecret sprema shopping poslasticu za sve ljubitelje mode.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.