Obavijesti

Promo sadržaj

Blagdanska atmosfera u Z centru traje i dalje

Blagdanska atmosfera u Z centru traje i dalje
13

Klizalište je na radost najmlađih produljeno do 27.02.2022.

Blagdani se bliže kraju, ali cijeli ovaj tjedan stignete se još zabaviti uz adventski program na terasi Z centra. Kućice sa super gastronomskom ponudom uz prijateljske cijene bit će dostupne do nedjelje, 09.01.2022., a sve vas koji ste nas već posjetili i one koji nisu, pozivamo da nam se pridružite.

Također, klizalište će biti otvoreno za sve posjetioce do 27.02.2022. što će zasigurno najviše razveseliti one najmlađe.

Najavljujemo uskoro i otvorenje Burger King-a čime ćemo povećati ponudu food courta Z centra.

Print

Zaista smo ponosni što smo svojim adventskim programom, koji je započeo 27.11.2021., uljepšali mnogima blagdane i dočarali božićnu čaroliju. Kroz živopisne fotografije želimo vam pokazati kako se u Z centru zabavljalo posljednjih mjesec dana uz razne koncerte i predstave u kojima su uživale sve dobne skupine.

Otvorenje, Bolesna braća 27.11.2021.

Psihomodo Pop

Connect

Maja Šuput

Ante Gelo

Dječje predstave

Pozivamo djecu i roditelje da nam se pridruže u nedjelju, zadnji dan Adventa kada smo posebno za djecu pripremili zabavni i obrazovni program.

Nedjelja, 09.01.2022. u 17:30h - 'ZAGRIZI U BAJKU'

Zagrizi u bajku prvi je gastronomsko-kazališni projekt koji je spojio tri kreativne žene iz različitih područja: Petru Radin, kazališnu redateljicu i glumicu, Sandru Rončević, gurmanku, food blogericu i autoricu kuharice, te Moranu Zibar, kvizašicu i lovkinju iz HRT-ova kviza Potjera. Glavne junakinje na smiješan i zabavan način kroz svijet bajke prenose poruku o važnosti okupljanja oko stola, zdravijim obrocima i tradicionalnim blagdanskim običajima, uz mnoštvo pjesme, plesa i smijeha.

Predstava dodatno uključuje pravi mali kuharski show uživo da dodatno proširi slasne okuse i mirise. Ciljana publika su klinke i klinci od 5+ godina, kao i njihova starija pratnja, koja će se vjerujemo dobro zabaviti.

Nedjelja, 09.01.2022. u 18:30h - 'PRAVA ISTINA O DISKO PLESU'

Stand up koji su za vas pripremili Tomislav Tržan i njegov kolega Zoran Jurić pravi je spektakl zabave, smijeha, plesa i interakcije. Traje oko 75 minuta i popraćen je s najvećim disko hitovima. Poznati hrvatski plesač Tomislav Tržan predstavlja preko 50 plesnih pokreta, objašnjava kako su nastali u disko plesu 80-tih, ali na šaljivi način, u stilu Monty Python-a. Same pokrete po želji ponavlja i publika.

 

Posjetite Z centar društvene mreže i www.zcentar.hr za sve dodatne informacije.

 

Fotografije: G.I. Tepeš i Marko Lasić 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.