Obavijesti

Promo sadržaj

Bočica Jane spremna na sve izazove „novog normalnog“

Bočica Jane spremna na sve izazove „novog normalnog“

Nova Jana vitamin antiox je bočica puna antioksidansa

Iako organizam može samostalno stvoriti određenu količinu antioksidansa, potrebno ih je unijeti i prehranom. Nova Jana vitamin antiox je bočica puna antioksidansa i donosi pravu dozu upravo onih najpotrebnijih – vitamina E i cinka. Ova najnovija predstavnica palete Jana vitamin ima osvježavajući okus crnog ribizla te organizmu osigurava 15 % preporučenog dnevnog unosa vitamina E i minerala cinka u 200 ml. Niskoenergetska i lagana, bazirana na prirodnoj mineralnoj vodi Jani, uz maleni udio voćnog soka, prirodnih aroma i prirodnog sustava zaslađivanja, Jana vitamin antiox primjerena je svim uzrastima. Uz navedeno, Jana vitamin antiox ne sadrži umjetne boje ni arome što ju čini savršenim izborom kada organizmu želite osigurati dodatnu dozu tako potrebnih i važnih antioksidansa.

Što zapravo znači biti zdrav?

Prema definiciji Svjetske zdravstvene organizacije, zdravlje nije samo odsustvo bolesti i iznemoglosti, već je stanje potpunog fizičkog, psihičkog i socijalnog blagostanja. Nažalost, zbog trenutne zdravstvene situacije blagostanje se čini kao dalek pojam. Svakodnevica je bitno promijenjena, izgubili su se rituali koji donose sigurnost, a stalna izloženost vijestima budi stres i napetost. Neizvjesnost je postala dio života i njezin negativni utjecaj na zdravlje sve je vidljiviji.

Ravnoteža je uvijek ključna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako postoji tajna dobrog zdravlja ona je sadržana u jednoj riječi – ravnoteža. Naš organizam ovisi o funkcioniranju brojnih mehanizama obrane, a uspostavljena ravnoteža donijet će bolji i potrebni imunitet. Kada opterećenje postane preveliko, organizam više nije u stanju neutralizirati sve štetne čimbenike što dovodi do specifične vrste stresa poznatog pod nazivom oksidativni stres.

Oksidativni stres – problem, antioksidansi - rješenje

Oksidativni stres je negativan i škodljiv proces koji dovodi do oštećenja brojnih staničnih struktura, a nastaje kao posljedica djelovanja prevelike količine visoko reaktivnih molekula, slobodnih radikala. Neki od čimbenika koji mogu u organizmu potaknuti oksidativni stres su: aktivacija imunosnih stanica, upalni procesi, infekcija, iscrpljujuća tjelesna aktivnost, mentalni stres, izloženost zagađivačima iz okoliša, određenim lijekovima i kemikalijama, dimu cigareta. Odgovor organizma na oksidativni stres je stvaranje antioksidansa koji neutraliziraju višak slobodnih radikala i neophodni su za održavanje brojnih tjelesnih funkcija. Također, antioksidansi presreću i neutraliziraju slobodne radikale koji mogu oštetiti biološki važne molekule poput DNA te u konačnici i samu staničnu strukturu. Među najvažnijim antioksidansima su E vitamin i cink jer doprinose neutralizaciji slobodnih radikala i zaustavljanju štetne lančane reakcije oksidativnog stresa.

Nova Jana vitamin antiox s dodatkom vitamina E i minerala cinka odličan je izbor koji će tijelu osigurati esencijalne antioksidanse, istovremeno zadovoljavajući potrebe organizma za tekućinom. Bez konzervansa, umjetnih boja i umjetnih aroma, Jana vitamin antiox s voćnim okusom crnog ribiza, lagano je i ukusno osvježenje i svakako dobrodošao saveznik u današnjim zahtjevnim, novo-normalnim, vremenima. Za buduće izazove, napore i stresove, podršku s vitaminom E i cinkom pronađite u Jani vitamin antiox.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.