Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 3

Božić bez stresa: Počastite svoje najmilije nezaboravnom gozbom bez kaosa u kuhinji

Božić bez stresa: Počastite svoje najmilije nezaboravnom gozbom bez kaosa u kuhinji

Božićno vrijeme posebno je razdoblje u godini. Tad se više smijemo, družimo i slavimo, a na spomen božićnog tuluma svakome će se pojaviti osmijeh. Super je što nikad nije bilo lakše organizirati ga

VIDEO

Sve obveze koje nas čekaju prije blagdana mogu izgledati zastrašujuće, osobito kad ih stavimo na papir. Okititi bor, postaviti lampice, zalijepiti pahuljice od papira na prozore, izvaditi mamin božićni stolnjak, uključiti neki božićni miks pjesama i upaliti nekoliko svijeća za ugođaj. Dok sve to učinimo, teško da ćemo stići do trgovine po hranu i piće.

Ako sastavimo točan popis, možda nećemo gubiti vrijeme. Da vidimo, trebamo crno vino i džin koje ćemo kuhati, klinčić, cimet, kobasice - možda bi bilo najbolje gotove, grickalice, nareske, nešto slatko... Ili da jednostavno odaberete najvjernijeg suorganizatora svakog domaćina, s kojim garantirano nećete biti ni trunke stresa ili problema.  

Mislimo, naravno, na Wolt! Zašto ove godine božićna proslava ne bi prošla bez muke jer sve što nam treba možemo pronaći u jednoj aplikaciji? I što je najbolje - sve vam dostavljaju u roku 30 minuta.

Božićna ponuda slatkih delikatesa i pića

Svi dobro znamo da nijedan dobar tulum ne može proći bez dobre kapljice. Zato ćete u Roto svijetu pića pronaći najširu ponudu pića za svaki ukus - neovisno o tome tražite li bezalkoholna pića, vina, džin-tonik pakete ili neko žešće piće, u kojem biste u svakom slučaju trebali uživati odgovorno.

Osim toga, sigurno će vam trebati i nešto za grickanje - barem usput. Grickalice ćete, tako, osim u Rotu, pronaći u Studencu, a ako ste raspoloženi za nešto konkretnije, znajte da vas u Drniškoj tradiciji čekaju odlične plate sa sirom i lepezom suhomesnatih proizvoda.

Možda se vodite željom da na svom tulumu stvorite čaroban ugođaj adventa. I u tom ćete slučaju na Woltu pronaći najbolju božićnu ponudu. Od burgera, sarmi i kobasica do palačinki, fritula i germknedli. Advent na Woltu sjajno je rješenje za nabavku svih božićnih specijaliteta, a razni popusti koji vas očekuju u toj ponudi čine je još privlačnijom.

Sve što trebaš u jednoj aplikaciji

Na Woltu se nalazi više od 800 restorana i više od 300 trgovina, a njihov broj tijekom tri godine, koliko je Wolt prisutan na našem tržištu, konstantno raste. Woltovi partneri iz tjedna u tjedan nude primamljive popuste, što će vam zasigurno olakšati odluku o tome što ćete i gdje naručiti. A da bi svaka kupnja i dostava prošle savršeno, Wolt je za svoje korisnike osigurao fantastičnu korisničku podršku, koja na svaki upit ili problem odgovara u roku nekoliko sekundi.

Bonus? Uporaba aplikacije Wolt jednostavna je te omogućava preglednu ponudu i brz odabir.

Darovi po svačijoj mjeri

Možda ste ove godine pobijedili na božićnoj lutriji pa nećete biti organizator domjenka nego samo gost. No i u tom slučaju postoji određeni bonton koji nalaže da se u kući domaćina ne pojavljujete praznih ruku. Wolt ima rješenje i za takve situacije. U Deliiicijama potražite vina, bombonijere i praline na 25% popusta, u La Chocolateu izaberite divne artisan čokolade i čupavce s popustom od 30%, a u Adria Kliku možete naručiti razne poklon pakete i pjenušce te ćete ostvariti pravo na 10% popusta.

I još jedna mala, ali vrlo važna napomena za kraj. Ako i ovaj Božić s kolegama s posla budete slavili virtualno, Wolt nudi savršeno rješenje u vidu Wolt poklon bonova. Tako ćete svima koje odlučite počastiti omogućiti da izaberu što god žele. Postoji li išta bolje?!

Sigurnost u doba korone

Woltova ponuda skrojena je po mjeri najboljeg i najzabavnijeg božićnog tuluma te je u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Drugim riječima, online naručivanjem čuvate sebe i druge. Woltovi dostavljači hranu isporučuju poštujući najviše zdravstvene standarde, što znači da ćete vi i vaši najdraži u božićnoj gastronomskoj ponudi uživati bezbrižno. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?