BRITA filtrirana voda za zdravu hidraciju i održiv stil života! | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

BRITA filtrirana voda za zdravu hidraciju i održiv stil života!

BRITA filtrirana voda za zdravu hidraciju i održiv stil života!
5

Pitate se kakve je kvalitete voda koju pijete? Na čašama su vidljivi tragova kamenca i sve češće ste svjedoci loših testova analize vode. Na sreću, sve te probleme rješava kvalitetna filtracija vode!

Jedan od ključnih uvjeta zdravlja svakog čovjeka je dobra hidracija tijela. No, često se dešava da ne konzumiramo onih obaveznih 8 čaša vode dnevno jer je neukusna, čudne boje i okusa ili je jednostavno zaboravimo popiti jer nam nije na dohvat ruke. Uz spoznaju da je 75% našeg tijela sačinjeno od vode ne možemo dovoljno naglasiti činjenicu koliko je hidracija važna za zdravo funkcioniranje organizma. Svakodnevno je potrebno unijeti cca 2 l vode u organizam. Osjećate li suhoću usta, malaksalost, vrtoglavicu, glavobolju ili umor sve to mogu biti znakovi dehidracije. Možda se nalazite na mjestu gdje voda nije ukusna, nije Vam dostupna ili je čudne boje i okusa?

Vrijeme je da otkrijete BRITU i zavolite vodu!

BRITA je Njemačka tvrtka koja već preko 50 godina razvija sustave za pročišćavanje vode. Uz BRITA vrč ili BRITA bočicu za vodu moguće je u svakom trenutku uživati u pročišćenoj vodi iz slavine izvrsnog okusa. Najnovijom MicroFlow tehnologijom proizvedena je MAXTRA PRO nova generacija filtera koji sadrže iznimno sitnu mrežicu koja hvata krute čestice, snažne kuglice za izmjenu iona koje iz vode uklanjaju kamenac i teške metale kao što su olovo i bakar, te prirodne mikro čestice ugljena dobivene od kokosovih ljuski koje filtriraju klor, neugodne okuse, mirise te nečistoće u tragovima kao što su herbicidi i pesticidi. MAXTRA PRO filteri proizvedeni su za različite kvalitete vode. Pa tako LIMESCALE EXPERT do 50% učinkovitije uklanja kamenac i idealan je za područja s tvrdom vodom, dok ALL-IN-ONE filter pojačano uklanja pesticide, olovo i bakar i idealan je za područja s mekšom vodom. Filter se vrlo jednostavno stavlja u BRITA vrč i dostatan je za filtraciju 150 l vode.

Sve dobrobiti BRITA vode!

Filtrirana voda je mekog ugodnog okusa što potiče češću hidraciju i pruža dobrobiti za zdravlje vašeg tijela. Čaj pripremljen BRITA vodom ima bogatiju aromu i kristalnu bistrinu bez naslaga kamenca na vrhu, dok kava pored bolje arome ima i gušću pjenu. Čak i hrana kuhana BRITA vodom ima bogatiji okus. Ovako pročišćena voda bez kamenca produžuje vijek trajanja aparata za kavu i kuhala za vodu. Vaše kuhalo više neće trebati naporna čišćenja, a istovremeno ćete uštedjeti na servisima ili češćoj kupovini novih. Još jedna od značajnijih pozitivnih promjena je ta što se prelaskom na BRITA vodu značajno smanjuje kupovina vode u plastičnim bocama. Ne samo da ćete uštedjeti vrijeme za kupovinu vode, vraćanje boca i recikliranje već ćete učiniti dobrobit za cijelu planetu. Dokazano je da odustajanjem od kupovine vode u plastičnim bocama jedna osoba smanjuje zagađenje plastikom do 15 kg godišnje, dok istovremeno umanjuje i ugljični otisak za 134 kg godišnje. BRITA proizvodi nam donose i druge načine uštede koji direktno utječu na Vaš kućni budžet jer jedna litra BRITA vode košta samo 0,06 €. Saznajte više o BRITA proizvodima na www.brita.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Sljemensko Cooliranje 2024 - Natali Dizdar, Songkillersi i Detour ovo ljeto na Sljemenu
PROMO

Sljemensko Cooliranje 2024 - Natali Dizdar, Songkillersi i Detour ovo ljeto na Sljemenu

Koncerti vrhunskih izvođača u intimnoj, bliskoj atmosferi vrta i terase Kućice Sljeme koja omogućuje poseban kontakt glazbenika s publikom.

Znamo gdje ovoga ljeta možete obaviti besplatan dermatološki pregled
PROMO

Znamo gdje ovoga ljeta možete obaviti besplatan dermatološki pregled

Prema europskoj statistici, Hrvatska je na visokom, četvrtom mjestu prema smrtnosti od melanoma, dok je incidencija melanoma u Hrvatskoj, nažalost, u stalnom porastu
Krenuli ste na more? Ovu ključnu stvar ne smijete zaboraviti
PROMO

Krenuli ste na more? Ovu ključnu stvar ne smijete zaboraviti

More, povjetarac i šumska hladovina za mnoge predstavljaju idealno utočište od sunca i visokih temperatura. No, dok pakiramo šešire, kreme za sunčanje i druge potrepštine brinući o sebi, trebamo razmisliti i o drugom, većem faktoru - brizi o prirodi.