Obavijesti

Promo sadržaj

BRITA voda - Vaš saveznik do boljih sportskih rezultata!

BRITA voda - Vaš saveznik do boljih sportskih rezultata!
2

Hidracija je ključna komponenta očuvanja zdravlja i vitalnosti našeg tijela. Uz BRITU smo sigurni u savršenu kvalitetu vode koju konzumiramo, a njen izvrstan okus nas potiče na redovno pijenje vode

Voda je izvor života

Razvojem civilizacije, raste i zagađenje okoliša te je tako kvaliteta vode koju pijemo pod velikim upitnikom. Najnovija istraživanja pokazuju da je voda iz vodovoda često prepuna kamenca, klora, teških metala iz vodovodnih cijevi, bakterija, pesticida, herbicida a u posljednje vrijeme i izuzetno štetne mikro plastike. Svi oni koji se aktivno bave sportom već su se mnogo puta uvjerili koliko je kvalitetna voda važna za bolje rezultate u sportu. Stoga je lako prepoznati BRITU, vodećeg svjetskog proizvođača sustava za filtraciju vode, njemačku tvrtku koja već preko 50-ak godina uz najnovija tehnološka dostignuća dominira na tržištu pročišćavanja vode. Jedna od velikih prednosti BRITA proizvoda je njihova jednostavnost pri korištenju budući da filtriraju vodu direktno iz slavine. Bilo da se radi, o BRITA vrču s filterom za vodu, OnTap sustavu koji se montira na slavinu ili BRITA boci s filterom, u svakom trenutku BRITA Vam omogućuje brz i jednostavan pristup pročišćenoj vodi.

Važnost zdrave hidracije

Uvođenje pravilne hidracije u rutinu sportaša ključno je za postizanje vrhunskih rezultata i održavanje općeg zdravlja. Voda igra ključnu ulogu u gotovo svim tjelesnim funkcijama, a učinci dehidracije mogu biti ozbiljni i negativno utjecati na sportske rezultate i smanjenje fokusa te mogu uzrokovati umor i gubitak energije. Pravilna hidratacija pomaže održavanju optimalne tjelesne temperature tijekom vježbanja, u održavanju elektrolitne ravnoteže, sprječava neželjene bolne grčeve mišića te igra ključnu ulogu u procesu oporavka nakon treninga ili natjecanja. Mnogo će sportaša preporučiti BRITA filtriranu vodu jer je izvrsnog okusa bez kamenca, klora, teških metala, pesticida, herbicida, bakterija i mikroplastike. Važno je napomenuti da prilikom filtracije svi važni minerali kao što su magnezij i kalcij ostaju u vodi.

BRITA - sport, održivost i ušteda

Bez čistog okoliša nije moguće ni bavljenje sportom. Sportaši i sportske ekipe većinu svog vremena provedu u prirodi no pri tome često koriste vodu u plastičnim bocama čime zagađuju okliš. Jedna od vodećih misija BRITA kompanije je održivost. Prelaskom na BRITA vodu u potpunosti smanjujete kupovinu vode u plastičnim bocama čime direktno utječete na zaštitu okoliša. Dokazano je da korištenjem BRITA vode smanjujete zagađenje plastikom za 15 kg, a ugljični otisak za 134 kg godišnje. Izračunali smo da pri korištenju BRITA vode možete uživati u značajnoj financijskoj uštedi jer litra BRITA vode košta 0,04 €, dok istovremeno štedite i vrijeme potrebno za kupovinu vode i povrat boca. Kroz suradnju sa sportskim klubovima i kampanjama koje promiču zdrav način života, BRITA aktivno širi svijest o važnosti čiste vode za rastuće dječje generacije.

Pravilna hidratacija nije samo preporuka već nužnost za svakog sportaša, a spoznaja da piju pročišćenu vodu izvrsnog okusa i uz to čuvaju okoliš - ispunjava ih dobrim osjećajem. Stoga uživajte u BRITA vodi, zdravoj hidraciji i sve boljim sportskim rezultatima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem