Obavijesti

Promo sadržaj

Britanski brand Ted Baker stigao u Designer Outlet Croatia

Britanski brand Ted Baker stigao u Designer Outlet Croatia
16

Potražite modne komade uz dodatnih -20% popusta na već snižene outlet cijene

Renomirani britanski brand Ted Baker ponovno je otvorio vrata svog modnog carstva, ovog puta na vašoj omiljenoj shopping destinaciji - Designer Outletu Croatia.

U novootvorenoj modnoj oazi prilikom kupovine možete ostvariti dodatnih -20% popusta na već snižene outlet cijene i na cjelokupan asortiman, do 26.ožujka.

Ted Baker je već desetljećima simbol za eleganciju, luksuz i istančani modni ukus. Svi ljubitelji profinjenog stila i kvalitetnih, ali neobičnih komada uživat će pri kupnji u jedinstvenom i autentično uređenom ambijentu. Prozračnost prostora i zanimljive dekoracije savršeno se uklapaju u priču branda, poznatog po originalnom uređenju svojih trgovina.

Ted Baker ovog proljeća predstavlja muški i ženski asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka. Lepršave haljine, košulje, kombinezone i balonere u pastelnim bojama obogaćene cvjetnim uzorcima obožavat će sve ljubiteljice mode i trendova.

Proljetna kolekcija kultnog britanskog branda donosi odjevne komade i obuću za trendi muškarci. Ted Baker muškarac nosi klasične odjevne predmete poput košulja, sakoa i polo majica, koje su ovog puta osvježene razigranim bojama i šarmantnim uzorcima za prave proljetne outfite.

Svaki styling, bilo da se radi o ženama ili muškarcima, izgledat će savršeno ako mu dodate dobre cipele ili tenisice i naravno, jedan od omiljenih modnih dodataka ikad - torbe. Koju god veličinu, oblik i boju kombinirali, uz Ted Baker ponudu ne možete pogriješiti.

Kada govorimo o obući, ultimativni hit su tenisice kao spoj modernog i udobnog, a mogu se nositi u svakodnevnim kombinacijama. Ako želite privući poglede gdje god se pojavili birajte Ted Baker salonke i sandale sa zanimljivim detaljima, koji će dati tračak glamura vašem cjelokupnom looku.    

U novootvorenoj trgovini u Designer Outletu Croatia pronađite komade koji će vas ovog proljeća inspirirati za kreiranje odvažnih, veselih i atraktivnih outfita.

Za samo 20 minuta vožnje od centra Zagreba stići ćete u modni gradić na otvorenom gdje možete kupiti svoje modne favorite za tople proljetne dane. Budite brzi!  

 

O Designer Outletu Croatia:
Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.
Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.