Obavijesti

Promo sadržaj

Brzu glad najbolje je utažiti na Petrolu ili Croduxu

Brzu glad najbolje je utažiti na Petrolu ili Croduxu
11

Za savršeni obrok na putu zaustavite se na Petrolu ili Croduxu. Za najbolje stajanje koje se isplati!

Petrol i Crodux ima više od 200 prodajnih mjesta u Hrvatskoj. Svugdje možete kupiti brz zalogaj ili sendvič, a na nekim lokacija pronaći ćete jela i napitke iz ponude Fresh.

Svježe mljevena kava Na putu po vašem ukusu

Jeste li na putu automobilom ikad osjetili umor i zapitali se gdje se možete zaustaviti da napunite baterije? Ako ste prvo pomislili na Petrol ili Crodux i njihovu izvrsnu kavu Na putu, niste jedini.

Uz mobilnu aplikaciju Na putu svoju kavu Na putu platite izravno s pomoću pametnog telefona. Članovima Petrol kluba kupnja kave s pomoću aplikacije donosi još više! Za nju vas, naime, nagrađujemo 1 Zlatnim bodom i 1 Zlatnim zrnom. Zlatna zrna donose vam besplatnu kavu. Kad ih skupite pet, šesta kava za vas će biti besplatna!

Nemojte zaboraviti: kava Na putu nije jedini razlog posjeta Petrolu i Croduxu, kao ni jedini proizvod iz njihove ponude koja vam vraća energiju na cesti.

Bogata ponuda sendviča

Nemojte zaboraviti na klasik za kojim rado posežemo kada idemo na put: Petrol sendviče.

Ako ste se zaželjeli savršenoga malog obroka, čim prije se zaustavite na najbližemu benzinskom servisu i utažite glad bogatom ponudom svježe pripremljenih i pakiranih sendviča za najzahtjevnija nepca.

Tu su sendviči Fresh koje će za vas brzo pripremiti u Petrolu i Croduxu, a čekaju vas u vitrini naših Fresh kutaka. Među njima ćete pronaći niz novih okusa, uključujući Fresh Mediterano koji će vas razmaziti kombinacijom maslina, mozzarelle i pršuta te Fresh Gurman koji mami namazom od majoneze i tartufa u kombinaciji sa suhom salamom, mozzarellom, zelenom salatom i pečenom paprikom.

11
| Foto: Dusan Zidar

Ako biste radije zgrabili prethodno pakiran sendvič i odjurili ususret pustolovinama, u Petrolu i Croduxu se možete okrijepiti i ponudom prethodno pripremljenih sendviča Na putu. Uzmite iz hladnjaka onaj koji vam najviše godi i zadovoljite gladan želudac prije nastavka putovanja. 

I još mnogo svježe pripremljenih poslastica!

Gladni putnici mogu se zaustaviti na Petrolu ili Croduxu zbog svježe pripremljene hrane koju Petrol i Crodux nudi u sklopu robne marke Fresh. Omogućit će vam da svoje putovanje nastavite siti bez potrebe za traženjem slučajnih restorana ili brze hrane uz autocestu.

Petrol i Crodux vam jamči ukusna jela pripremljena s ljubavlju i svježim sastojcima. Zaustavite se za svjež početak dana, a u slučaju da ste se doručka opet sjetili tek na putu, okrijepite se svježe pečenim tostom, hrskavim kroasanima i nizom ostalih poslastica. Tijekom dana zaustavite se zbog vruće pizze (ili pizze Focaccia ako ste se zaželjeli talijanske hrane), ukusnog hot doga, slasnog hamburgera ili nečega laganog i brzog na putu: osvježavajućeg Fresh smoothieja, svježe prešanog soka, osvježavajuće salate  ili šalice rezanog voća.

Tu je i besplatna kava za ugodnije putovanje

A budući da su u Petrolu i Croduxu svjesni da su stajanja često najbolji dio putovanja, za sve gladne i žedne posjetitelje pripremili su posebno iznenađenje tijekom rujna. Ono koje je objedinilo baš sve razloge da se gladni i umorni zaustave na Petrolu ili Croduxu.

Ako u Petrolu u Sloveniji ili Hrvatskoj kupite svježe pripremljen sendvič Fresh i pritom naručite smoothie prepun vitamina, dobivate besplatnu kavu Na putu!

Slobodno se zaustavite i za svoju sljedeću užinu odaberite Petrol ili Crodux. Zatim se s dobivenim žetonom javite u naš kutak za kavu i do vrha si natočite dozu energije. I osvježeni ste spremni na nove avanture!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.