Obavijesti

Promo sadržaj

Bunker - mjesto okupljanja i druženja mladih u Samoboru

Bunker - mjesto okupljanja i druženja mladih u Samoboru
6

Ideja samog Bunkera je da to postane mjesto gdje će se mladi okupljati i družiti, učiti te stjecati razna znanja i iskustva. Mjesto gdje će se svatko osjećati dobrodošlo, mjesto poput doma

Centar za mlade Samobor nalazi se na prostoru bivše samoborske vojarne Taborec. U sklopu Centra nalazi se multimedijska dvorana, chill out zona namijenjena za odmor i druženje, study room kao prostorija potpuno opremljena za učenje, pisanje radova i slično. Osim toga u prostorijama Centra nalaze se prostori za udruge, kafić te info centar koji služi kao i izložbeni prostor. 

Ideja samog Bunkera je da to postane mjesto gdje će se mladi okupljati i družiti, učiti te stjecati razna znanja i iskustva. Mjesto gdje će se svatko osjećati dobrodošlo, mjesto poput doma. Kako bismo što bolje pripremili naše mlade na odrasli život i današnje tržište rada kreirali smo program DOPRI (dođi, predloži, izvedi). Program poticanja mladih na proaktivno sudjelovanje i organizaciju različitih programa u Bunkeru. 

Nekolicina nas se priključila Bunkeru upravo kroz DOPRI program već na samim počecima i do danas smo stekli brojna iskustva, poznanstva i znanja koja se ne stječu u standardnom sustavu obrazovanja. Dobili smo  rijetku priliku da izrazimo i realiziramo svoje ideje uz pomoć obrazovanih stručnjaka koji nas podržavaju u našem daljnjem radu.

Kroz sve svoje programe nastojimo ponuditi nadopunu  današnjem obrazovanju mladih u Hrvatskoj. Te iste programe koje mladi posjećuju rade mladi. Njihovi prijatelji, braća, sestre. Jedni za druge, mladi za mlade. Vjerujemo da Bunker može postati mjesto gdje će se kultura, obrazovanje i zabava ujediniti. 

Od službenog otvorenja 27. travnja ove godine pa sve do danas organizirali smo 9 party-ja, 13 filmskih projekcija, 3 izložbe te nekolicinu radionica, kvizova, turnira, predstavljanja knjiga što je sve rezultiralo ukupnom posjećenosti od preko 11000 mladih. 
Kontinuirano radimo na kvaliteti naših programa, proširenju sadržaja te poticanju mladih na uključivanje u rad Bunkera uz stalnu potporu Grada Samobora i Pučkog otvorenog učilišta Samobor bez kojih ovaj projekt nebi bio ostvaren. 

Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš u stvaranju bolje budućnosti za sebe i druge oko tebe. Posjeti nas na adresi Ulica Savke Dabčević 8, Samobor ili na našoj facebook stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.