Obavijesti

Promo sadržaj

Buzz Air Max workshop day

Buzz Air Max workshop day
8

U čast ove legendarne siluete koja dominira ulicama više od tri desetljeća, u Zagrebu će 8. svibnja biti održana jedinstvena kreativna radionica.

Želimo s vama podijeliti sjajnu vijest − nakon dvije godine pauze od live događaja,Nike Air Max ponovo zauzima centralno mjesto u sneaker kulturi svjetskih prijestolnica. U čast ove legendarne siluete koja dominira ulicama više od tri desetljeća, u Zagrebu će 8. svibnja biti održana jedinstvena kreativna radionica. I ovoga puta BUZZ će svim ljubiteljima Air Max siluete osigurati još jedno nezaboravno iskustvo. 

U okviru Nike Air Max radionice imat ćete priliku pokazati svoju kreativnost kroz oslikavanje Air Max tenisice. Izradite vlastiti dizajn Air Max siluete iz snova, a najkreativnija silueta bit će nagrađena BUZZ poklon bonom od 1000 kn i autentičnim tepihom izrađenim baš u tim bojama. 

Obavezno rezervirajte termin, mjesta su ograničena. PRIJAVI SE.  

Svatko od nas ima taj jedan par tenisica koji treba očistiti i osvježiti. Ponesite ih na event i doživite jedinstveno iskustvo gdje na jednom mjestu možete očistiti, osvježiti i reparirati svoje omiljene tenisice.  

U okviru Air Max ponude, koju možete pronaći u Buzz shop-u, Buzz vam na eventu ekskluzivno predstavlja Terrascape 90 − tenisicu ikoničnog stila dizajniranu za moderne generacije. Napravljen od najmanje 20% recikliranog materijala, ovaj model donosi potpuno novi izgled potplata s oblogom od transparentne gume. Gornjište od teksturnog ripstopa upotpunjeno je suptilnim koloritima i prošivenim detaljima koji će se lako uklopiti u svaki urbani outfit. 

Pridružite se i budite dio globalnog kultnog događaja! 

Spremite se za još jedno nezaboravno iskustvo u Zagrebu u Galeriji Forum, 8. svibnja od 11 do 20h. Događaj je otvorenog tipa za sve ljubitelje Air Max tenisica, što je ujedno i dress code, a ako želite prisustvovati u Buzz radionici potrebno je da se prijavite na linku.  

Sve dodatne informacije potražite na ovom linku. 

Vidimo se!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.