C.I.O.S. grupa ostvarila najbolji poslovni rezultat u 30 godina postojanja! | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

C.I.O.S. grupa ostvarila najbolji poslovni rezultat u 30 godina postojanja!

C.I.O.S. grupa ostvarila najbolji poslovni rezultat u 30 godina postojanja!
1

C.I.O.S. grupa ove je godine ostvarila najbolji poslovni rezultat u tridesetogodišnjoj povijesti tvrtke, očekujući ukupne konsolidirane prihode veće od 2,5 milijarde kuna, od čega kroz izvoz oko 1,5 mlrd kuna

Rezultat je to, između ostalog, značajnog porasta potražnje na globalnom tržištu sirovina, ali i preustroja tvrtke koja se u vremenu pandemije prilagodila aktualnoj potražnji i izazovima te je, ne samo sačuvala, nego i povećala broj zaposlenih u odnosu na prethodno razdoblje!

Uz rast plaća, koji prati prihode, zaposlenicima je, kao i ranijih godina, isplaćena i božićnica te trinaesta plaća.

Kroz ovu, ali i sve prethodne godine, C.I.O.S. grupa u najvećoj je mjeri demonstrirala odgovornost prema cjelokupnoj zajednici te ukupno donirala više od 44 milijuna kuna, posebno onima kojima je podrška bila najpotrebnija. Samo putem akcije „Korak u život“ stipendirano je 20 studenata kroz petogodišnje razdoblje obrazovanja, a s ukupno više od 2 milijuna kuna financirano je obrazovanje učenika i studenata diljem zemlje. Obiteljima čiji su domovi u Sisku stradali u potresu darovano je 40 smještajnih jedinica.

Društveno odgovorno poslovanje i nadalje će biti jedna od važnijih odrednica poslovne politike C.I.O.S. grupe koja je uspješno odgovorila na svaki dosadašnji izazov, uz stalan razvoj, profilirajući se i potvrđujući se u vodeću tvrtku za gospodarenje otpadom na području cijele regije. Potvrđuje to i ovogodišnja nagrada Brand Leader Award 2021. za „primjenu naprednih tehnologija i integriranih ekološki učinkovitih rješenja u upravljanju otpadom na području država regije“, čiji dobitnik je C.I.O.S. grupa.

Zasigurno, niti jedan se cilj ne bi mogao ostvariti bez dobre poslovne suradnje, partnera, odgovornih i profesionalnih zaposlenika, što predstavlja arhitekturu naše uspješnosti, a na čemu svim dionicima Uprava C.I.O.S. grupe iskreno zahvaljuje!

Svima želimo blagoslovljen Božić i sretnu novu godinu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Doživite nogomet kao na stadionu uz novu liniju LG OLED televizora
PROMO

Doživite nogomet kao na stadionu uz novu liniju LG OLED televizora

LG-evi OLED televizori iz 2024. poboljšavaju korisničko iskustvo s naprednim AI procesorom koji pruža još jaču izvedbu te izvanredne audio-vizualne performanse

Zvjezdano ljeto u Karlovcu: tri tjedna festivala, kazališta, izložbi, koncerata i sporta
PROMO

Zvjezdano ljeto u Karlovcu: tri tjedna festivala, kazališta, izložbi, koncerata i sporta

U karlovačkom Kinu Edison predstavljen je bogati program trotjedne manifestacije Zvjezdano ljeto kojom se obilježava rođendan grada Karlovca
Coca-Cola i Mi Hrvati pozivaju vas na navijačko iskustvo na glavnom zagrebačkom trgu
PROMO

Coca-Cola i Mi Hrvati pozivaju vas na navijačko iskustvo na glavnom zagrebačkom trgu

Dok raste uzbuđenje i odbrojavamo posljednje trenutke do početka Europskog prvenstva u nogometu 2024., Coca-Cola i udruga Mi Hrvati pripremili su navijački spektakl na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.