Obavijesti

Promo sadržaj

Čaroban advent Winter Garden otvoren na Radničkoj!

Čaroban advent Winter Garden otvoren na Radničkoj!
12

Koncert Vesne Pisarović bio je hit na velikom otvorenju Winter Garden adventa

U utorak se tražilo mjesto više na velikom koncertu Vesne Pisarović u povodu otvorenja Hilton Winter Garden adventa na Radničkoj. Pjevalo se i plesalo više od 2 puna sata uz najpoznatije Vesnine hitove. Kiša nije pokvarila atmosferu jer je cijeli prostor adventa natkriven.

Tijekom cijelog adventa organiziran je bogat program na kojem se možete družiti uz ukusne zalogaje, kuhano vino, deserte, zabavu na velikom natkrivenom klizalištu, a posebno izdvajamo čaroban foto korner koji obavezno morate posjetiti i fotografirati se.

Advent na Radničkoj ponovno je hit lokacija za rekreativne klizače i djecu. Naravno da nisu zaboravili na najvažniju sporednu stvar na svijetu – Nogomet koji se prati na velikom ekranu uz animaciju i nagradne igre. Osim velikog klizališta i navijanja za reprezentaciju, ovdje vas očekuje ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, bogat program koncerata. Već u subotu, 26.11. vas očekuje nastup omiljenog dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki uz voditeljsku palicu Josipe Rupić. Sigurni smo da ćete se odlično zabaviti kao i prošle godine.

12
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

U petak, 9. prosinca od 18 sati očekuje vas fantastična zabava na koncertu Jure Brkljače.

Ovaj dio Zagreba je ovim klizalištem i zabavnim programom postao omiljeno mjesto za dnevna i večernja druženja. Iskoristite nadolazeći Advent i zabavite se u dobrom društvu obitelji i prijatelja na omiljenoj adventskoj lokaciji u gradu na Radničkoj cesti.

program adventa možete redovito pratiti na Facebook stranici i na webu.

Na Winter Garden adventu možete organizirati svoje privatne i službene proslave i događanja kao i domjenke. Za sve informacije kontaktirajte odjel evenata na zagreb.events@hilton.com

Osjetite čarobnu atmosferu na WINTER GARDEN Adventu na Radničkoj cesti 21 velikom klizalištu uz mirise medenjaka, kuhanog vina i ukusnih delicija, fotografirajte se na foto kutku i uronite u božićni ugođaj.....a u našoj galeriji pogledajte atmosferu s koncerta i ponudu na adventu…

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura