Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 13

Čarobna ikonica u kutu zaslona za još bolje i brže poslovanje

Čarobna ikonica u kutu zaslona za još bolje i brže poslovanje

Pandemija je utjecala na gotovo sve grane gospodarstva i usporila rast mnogih industrija, ali i promijenila životne navike. Tako, primjerice, na tržištu nedostaje informatičke opreme, a upravo nam je ona nužna za način života kojim živimo

VIDEO

Korona kriza usporila je rast mnogih gospodarskih grana. Zatvaranje tvornica, smanjenje opsega proizvodnje, prekidi isporuke roba nisu zaobišli ni brzorastući tehnološki sektor. Iako je tijekom krize potražnja za laptopima, smartphoneima, igraćim konzolama i raznim drugim komponentama, poput grafičkih kartica, procesora i matičnih ploča, porasla, pandemija je znatno utjecala na neisporuku dijelova, pa su se zalihe iscrpile, a nova oprema počela je kasniti.

Na vlastitom primjeru ubrzo smo naučili i kako je za rad i školovanje od kuće, osim dobre informatičke opreme, nužna odgovarajuća brzina, odnosno mogućnost bržeg prijenosa podataka i većih kapaciteta. Digitalizacija više bila nije pitanje izbora - ona je postala neizbježna, neophodna i nezaobilazna.

Brže, bolje, jače

Nasreću, potrebu za informacijama u bilo kojem trenutku i pod bilo kakvim uvjetima omogućila nam je 5G mreža, koju je u lipnju ove godine implementiralo 58 zemalja u svijetu. Jedna od njezinih glavnih prednosti je niska latencija, odnosno brži odziv mreže, što znači da se komunikacija odvija u gotovo realnom vremenu. Tako uz 5G mrežu željeni film skidamo 85% brže, a za mobilnu igru trebat nam samo 17 sekundi u odnosu na raniji prosjek od gotovo dvije minute. Omiljeni glazbeni album na gadgetu bit će za 10 sekundi, a za 10.000 e-mailova treba nam samo minuta, u odnosu na gotovo sedam minuta na 4G mreži. 

Smart,Cars,With,Automatic,Sensor,Driving,On,Metropolis,With,Wireless

Nove poslovne mogućnosti

Manje kašnjenje u prijenosu podataka, naravno, znači bržu i bolju komunikaciju, koja u konačnici dovodi i do uspješnog poslovanja i veće zarade. Zato 5G mreža ima značajnu ulogu u gospodarskom razvoju i podizanju konkurentnosti. Za upravljanje velikom količinom podataka i informacija s povezanih uređaja proizvođačima je potreban kapacitet i brzina 5G. Od nabave do distribucije, sve postaje lakše.

In,The,Electronics,Store,Consultant,Gives,Professional,Advice,To,A

To ujedno znači da će proizvođači moći povezati više senzora, uređaja i imovine kroz jednu mrežu, što im daje bolju vidljivost u cijelom opskrbnom lancu. A1 gigabitna 5G mreža svojim korisnicima pruža još bolju dostupnost, pouzdanost i sigurnost. U ponudi je nova mreža za sve privatne i poslovne korisnike Savršene i Bezbrižne mobilne tarife te poslovne Premium BIZ, a sve kako bi što brže i uspješnije svoje poslovanje vratili u normalu.

Prilika i uspjeh

Mreža nove generacije bit će jedan od pokretača gospodarskog oporavka i razvoja, a A1 pobrinuo se da i u Hrvatskoj 5G mreža postane stvarnost. A1 5G kao gigabitna tehnologija omogućava da danas svi, bez obzira na to žive li u gradovima ili selima, imaju istu šansu za edukaciju, prilike i uspjeh. To znači da korisnici 5G mreže mogu imati mnogo bolje iskustvo i s uslugama koje zahtijevaju vrlo brze odzive, poput gaminga, virtualne stvarnosti ili rada od kuće.

Pouzdan partner

Za svako uspješno poslovanje potreban je i pouzdan partner. Kako bi vas podržao u vašem rastu i razvoju poslovanja, A1 ima kompletno rješenje. Riječ je o Fiskal1 - blagajni i printeru u jednom. Uređaj možete izabrati ovisno o djelatnosti kojom se bavite te hoćete li koristiti fiskalnu blagajnu na jednome mjestu ili na terenu. Prateći navike i potrebe digitalnog doba, nova usluga A1 pruža privatnim i malim poslovnim korisnicima prilagođavanje vlastitih potreba uz dodatne uštede i popuste uz povezivanje više usluga u MOZAIK pogodnosti. Više o ponudi možete saznati ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.