Obavijesti

Promo sadržaj

Čarobni grad Djeda Mraza koji ne smijete propustiti

Čarobni grad Djeda Mraza koji ne smijete propustiti
10

Čarobni grad Djeda Mraza u Varaždinu nešto je što ovog Adventa ne smijete propustiti

U bajkovitom dvorištu varaždinske palače Sermage, na gotovo 400 metara četvornih, smješteno je pet jednako tako bajkovitih kućica. Djed Mraz ima svoj ured gdje s osmijehom na licu svakodnevno dočekuje male i velike šireći toplinu i veselje u srca svih koji na ovo čarobno mjesto zakorače.

Tu je i Baka Mraz koja ima svoju radionicu, gdje se čitaju priče, gledaju crtani filmovi i održavaju različite radionice, od pečenja kolačića do edukativnih zabavnih laboratorija.

Svoje mjesto u Čarobnom gradu Djeda Mraza ima i Grinch, čija je špilja savršena kulisa za stvaranje uspomena, dok u poklon kućici – suvenirnici možete pronaći božićne ukrase i prigodne poklone.

U trenucima predaha od obilaska Čarobnog grada, velike i male očekuju gastro doživljaji u Slatkom kutku. Crvena topla čokolada Djeda Mraza, zelena Grinch čokolada, vafli Bake Mraz, mirisni vafli u obliku jelke, ručno rađeni neodoljivi mini snjegovići i kolačić Orašar samo su dio slatke ponude koja vas očekuje u Čarobnom gradu. I ono što je najvažnije, ulaz u Čarobni grad je – besplatan.

10
| Foto: PROMO

Osim Čarobnog grada Djeda Mraza, Advent u Varaždinu nudi još atrakcija. Za adventsku čaroliju iz zraka tu je 23 metara visok panoramski kotač, a za prave zimske radosti tu je Ledena čarolija. Klizalište s ledenim stazama na preko tisuću četvornih metara i čuveni ledeni tobogan dugačak 40 metara zagrijat će vas taman toliko da možete uživati u svim ostalim čarima koje Advent u Varaždinu pruža. Jer, tu su i glazbeni programi, bogata ugostiteljska ponuda i brojna druga iznenađenja gotovo na svakom uglu varaždinske povijesne jezgre.

Sve ovo samo je dio čarolije koja vas čeka na najtoplijem Adventu u Hrvatskoj, stoga, planirajte svoj dolazak u Grad u kojem priče postaju stvarnost. Varaždin vas čeka. Sve detalje pronađite na: www.adventuvarazdinu.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.