Obavijesti

Promo sadržaj

CARWIZ u Hrvatskoj potvrdio status Customers’ Friend

CARWIZ u Hrvatskoj potvrdio status Customers’ Friend
3

CARWIZ-u u Hrvatskoj potvrđeno je članstvo u prestižnom međunarodnom klubu Customers’ Friend čiji članovi mogu biti samo organizacije koje njeguju vrhunski odnos sa svojim klijentima

CARWIZ rent a car je uspio pristupiti renomiranom programu Customers’ Friend 2019. godine kada im je po prvi puta na ovaj način, od strane nezavisnog međunarodnog akreditacijskog tijela ICERTIAS priznata posvećenost visoko kvalitetnom odnosu s klijentima. Ove godine, CARWIZ još jednom je prošao kroz kompletnu analitičku provjeru ICERTIAS-a te mu je potvrđen status Customers’ Friend – DEDICATED TO EXCELLENCE.

Customers’ Friend je značajno međunarodno priznanje koje ima posebnu težinu sada u ovim zahtjevnim Covid / post-Covid vremenima kada se od ponuđača usluga ne traži samo što veća razina korisničke podrške već i empatija, humanost, brižnost, srdačnost, prijaznost – osmijeh.

Kako bi bile nagrađene statusom i medaljom Customers’ Friend – DEDICATED TO EXCELLENCE, kompanije moraju provjereno svojim klijentima nuditi vrhunsko korisničko iskustvo. Tijekom njihove provjere, nominirane organizacije prolaze kroz strog i detaljan selekcijski process koji uključuje kompleksnu analizu temeljenu na sekundarnom istraživanju tržišta koje provodi međunarodna organizacija ICERTIAS.

Način na koji mi razmišljamo o korisničkom iskustvu ima dubok utjecaj na to kako gledamo na svoje poslovanje u cjelini. Ovo je samo jedan od razloga zašto nam je stvaranje izvrsnog korisničkog iskustva toliko važno“  – izjavila je Barbara Mrkić,  direktorica marketinga i customer experienca u Carwizu, prilikom dobivanja certifikata.

Kako bi zaslužio isticati status: "Customers' Friend – Dedicated to Excellence”, CARWIZ je prošao kroz detaljnu reviziju i pažljivu provjeru baziranu na četiri glavna analitička “stupa”: 1. Reputacija 2 Komunikacija 3. Korisničko iskustvo i 4. Povjerenje.

 Zahvaljujući osvojenim ocjenama u ovoj analizi, CARWIZ u Hrvatskoj zaslužio je isticati “Customers’ Friend – Dedicated to Excellence”.

Potpisom službene Customers’ Friend deklaracije, CARWIZ se dodatno obvezao održavati superioran, uzoran odnos sa svojim klijentima, partnerima i zaposlenicima, te ispunio sve uvjete za pristupanje Customers’ Friend članstvu za godinu 2022/2023 uz zasluženu mogućnost isticanja prestižne oznake “Customers’ Friend – Jer mi cijenimo svoje klijente” i međunarodni status “Customers’ Friend – DEDICATED TO EXCELLENCE”.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike
Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!