Obavijesti

Promo sadržaj

Često imate problema s mokrenjem?

Često imate problema s mokrenjem?
4

Tegobe s mokraćnim sustavom vrlo su učestali problem današnje populacije, a posebice su tome sklone žene, šećeraši te starije i nepokretne osobe

Mokraćni sustav služi kako bi se eliminirali nepotrebni produkti metabolizma urinom, koji je sterilan. Ako je došlo do kontaminacije bakterijama urin je zamućen, neugodnog mirisa i promijenjene boje. Prvi simptomi su česta, bolna i otežana mokrenja uz osjećaj peckanja i neispražnjenog mjehura. Ponekad su ti simptomi popraćeni s boli u donjem dijelu leđa i donjem dijelu trbuha, a moguća je i povišena temperatura. 

Prirodna pomoć za mokraćni sustav 

Razni čimbenici mogu dovesti do mokraćnih tegoba, prema tome preporučljivo je uzimanje puno tekućine, koristiti proizvode za intimnu higijenu, birati tuširanje umjesto kupanja, mokrenje odmah nakon spolnog odnosa, redovito mijenjanje uložaka ili tampona u vrijeme menstruacije, skidanje mokrih kupaćih kostima te nošenje pamučnog rublja. 

Učinkovitost europske zlatnice za zdravlje mokraćnog sustava je znanstveno potvrđena. Uz nju, plod američke brusnice i D-manoza su najčešći sastojci proizvoda za probleme mokraćnog sustava. Brusnica se može naći u obliku čajeva, soka ili dodataka prehrani. U dodacima prehrani se nalazi u najvišim koncentracijama jer je sadržaj proantocijanidina standardiziran. Riječ je o flavonoidima kojima se pripisuje njezino blagotvorno djelovanje. Budući da je i za tegobe s mokraćnim sustavom važan zdrav i jak imunološki sustav, važno je naglasiti i unos vitamina, posebice vitamine C i D nužne za normalno funkcioniranje imunološkog sustava.  

Brusnica kompleks linija 

Dodaci prehrani iz Brusnica kompleks linije poznatog hrvatskog Pharmoval brenda sastoje se od tri proizvoda. Brusnica kompleks kapsule sastavom su prilagođene za osobe koje su sklone češćim problemima s mokraćnim mjehurom te se mogu uzimati dulje vrijeme. Kapsule sadrže  ekstrakt američke brusnice, vitamin C i snažni beta-glukan te europsku zlatnicu koja doprinosi normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava. 

D-manoza brusnica kompleks je dodatak prehrani u vrećicama koji uz visoku dozu od 2,5 grama D-manoze sadrži i ekstrakt brusnice i echinaceu. Uz to, sadrži i važne vitamine niacin i biotin za održavanje normalnih sluznica, te vitamin C. D-manoza brusnica kompleks djeluje brzo zbog svog izrazito bogatog sastava i primjenjuje se u kraćem vremenskom periodu. Oba proizvoda su namijenjena starijima od 12 godina. 

Za djecu već od 1 godine tu su Brusnica kompleks kapi s ekstraktom američke brusnice te vitaminima C i D. Brusnicu kompleks kapi mogu uzimati i trudnice, a posebno se preporučuje onima koji ne vole ili ne mogu konzumirati pripravaka u kapsulama. 

Potražite u ljekarnama 

Sve proizvode iz Brusnce kompleks linije možete nabaviti u ljekarnama ili s dostavom na kućnu adresu na poznatoj internet trgovini drogerija.hr, a više informacija možete potražiti na službenim stranicama Pharmoval proizvoda. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!