Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Chill&Grill u Osijeku: Evo kako je izgledalo natjecanje u košnji trave između arhitektice i DJ-a

Chill&Grill u Osijeku: Evo kako je izgledalo natjecanje u košnji trave između arhitektice i DJ-a

Na lijevoj obali rijeke Drave bio je drugi Chill&Grill party, na kojem je nagrađenu ekipu po imenu Dream Team predvodila Valentina Pleša. Osim obilja fantastične hrane i odlične atmosfere, sudionike je dočekao i jedan zanimljiv izazov...

Nakon Zagreba, došao je red na Osijek. Pobjednička ekipa nagradnog natječaja C&G zasukala je rukave, primila se grilla te pokazala zavidno znanje u pripremi specijaliteta s roštilja. Uži dio Dream Teama čine arhitektica Valentina Pleša i njezin dečko, kuhar Ivan Režan te osječka policajka Ivana Vražić Kerešin i Andrej Ilić, profesionalni DJ.  A širi krug Valentinine "ekipe za pojest i popit" čine prijatelji Mato, Goran i Darian, ali i tri policajca, Ivanini radni kolege, koji nisu mogli odoljeti pozivu na sjajno druženje.

Mi smo inače ekipa koja svaki vikend roštilja u dvorištu s obzirom na to da živimo jedni pored drugih. Zanimljivo je i da nitko od nas nije iz Osijeka, ali nas je taj grad spojio poslom, fakultetom i ljubavlju - rekla je Valentina Pleša predstavljajući svoj tim.

Odlično raspoložena i simpatična ekipa za svoj cjelodnevni boravak u prirodi dobila je roštilj, mali grill za povrće, klupe, suncobrane, hladnjake pune cuge, mesa i ostalih namirnica, proizvode za čišćenje te deke i jastuke da se izvale nakon prejedanja. A već odličnu atmosferu dodatno je zagrijao DJ FK.art (Filip Kerc), koji je pripremio plesne hitove za još vreliju atmosferu.

3, 2, 1... Kosi!

Dream Team bio je spreman na sve organizirane aktivnosti; rado su pozirali pred kamerama, brbljali u javljanjima uživo na Facebooku, grilali, jeli, pili, a na kraju se i natjecali u košnji trave Pevexovim kosilicama. Članovi tima izjavili su da ih taj izazov posebno veseli jer imaju mnogo iskustva u košnji trave, a okršaj snaga i preciznosti odvio se između Valentine i Andreja. Oboje su se žestoko borili za pobjedu, a u videu pogledajte tko je bio spretniji.

Prijavite se na Pevex nagradni natječaj

A da vrhunske nagrade nismo pripremili samo za naše C&G ekipe, svjedoči i veliki nagradni natječaj Pevexa i 24sata u kojem tražimo roštilj majstora među prijateljima!

Svaka roštilj ekipa koja drži do sebe ima svoje gurue za pljeske, ćevape i dugotrajni žar, one ljude koji jamče odličnu klopu i glavni su u društvu. Dapače, odabir pravoga grill majstora čini razliku između provoda za pamćenje i fijaska. Ako poznajete takvog majstora, ili ste to vi, ne sramite se nego prijavite njega ili sebe na natječaj u obrascu ispod članka. Nakon pristiglih prijava odabrat ćemo pet finalista koji će biti pozvani na veliki Chill&Grill event, na kojem će se natjecati za titulu roštilj majstora među prijateljima! Prijave primamo do 12. lipnja, a glavnog pobjednika natjecanja Pevex nagrađuje poklon bonom od 1000 kuna, dok 4 finalista osvajaju poklon bon od 200 kuna.

Fill out my online form.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.