Obavijesti

Promo sadržaj

Cijela obitelj pronaći će najljepše bijele tenisice na jednom mjestu!

Cijela obitelj pronaći će najljepše bijele tenisice na jednom mjestu!
6

Omiljeni izbor proljetne obuće za mnoge od nas upravo su udobne, svestrane i beskrajno cool – bijele tenisice

S parom blistavih bijelih tenisica nekog od svjetskih top brendova s lakoćom ćemo riješiti sve modne zagonetke, jer bijele tenisice savršeno se uklapaju u gotovo svaki outfit. S obzirom na šarolike mogućnosti kombiniranja, bijele tenisice vole svi, a posebno roditelji koji za djecu žele odabrati obuću za školu, slobodne aktivnosti, izlete u kombinaciji s trapericama, trenirkama, ali i suknjicama i haljinama.

Najljepše bijele tenisice ovog proljeća pronašli smo u Deichmannu, a među brojnim modelima ovdje će svatko za sebe pronaći idealan par. Potpuno bijele ili uz pokoji dodatak šljokica, holografskog i metalik sjaja ili uz malo boje – sve vrste bijelih tenisica čekaju vas u novoj kolekciji koja se već nalazi na policama vašeg obližnjeg Deichmanna.

Udobni, trendi modeli za djevojčice i dječake

Praktično, udobno i trendy – tako bi se mogle opisati police s dječjim artiklima u svakoj Deichmann trgovini. Mi smo na policama posebnu pažnju obratili na ponudu velikih brendova kao što su adidas, Nike i Puma. Upravo ovi brendovi postavljaju najtraženije trendove u svijetu sportske obuće, a asortiman s velikim izborom bijelih tenisica najbolje govori o tome koliko će ovaj trend biti zastupljen ovog proljeća i ljeta.

Kada je riječ o tenisicama za djevojčice, izdvojili smo popularne modele u potpuno bijeloj varijanti, ali i dobro poznate modele koji su ovog proljeća osvježeni dodatkom boje. Djevojčice bi se posebno mogle razveseliti kada ugledaju neke od preslatkih modela s dodatkom šljokica i blistavih detalja.

Dječaci će također moći birati između zaista bogate ponude trendova. Modeli ravnih potplata, kao i oni sportski, ove godine će biti najviše zastupljeni upravo u bijeloj boji pa će dječaci na raspolaganju imati pregršt modela.

Uz traperice ili haljinu? Ma uz sve!

Posljednjih godina sve veći naglasak stavljamo na udobnost. Široke hlače, oversized top, haljine „A“ kroja i duge suknje postali su omiljeni komadi u svakoj garderobi. I pri izboru modnih dodataka naš je fokus okrenut prema udobnosti, pa tenisice sve češće preuzimaju glavnu ulogu u outfitima za koje smo do sada birali cipele s potpeticama. Ovog proljeća vodeći sportski brendovi pripremili su primamljivu ponudu upravo onih modela koji se najbolje kombiniraju uz sve naše outfite. Osvježite poslovni look s court tenisicama u bijeloj boji, pronađite savršen model s dodatkom boje za omiljenu cvjetnu haljinu, birajte cool, sportske modele za kontrastnu kombinaciju s dugim suknjama. Sve od navedenih modela tenisica u najtraženijoj boji proljeća pronaći ćete u Deichmannu!

Vječna sportska klasika

Glavni trend ovog proljeća preplavio je i police sa sportskom obućom za muškarce. Ovdje smo pronašli neodoljive modele brendova adidas, Nike, Fila, Puma. Potpuno bijele tenisice izgledaju posebno svježe u potpuno monokromatskim izdanjima kakve na Deichmann police donosi Nike, a za one koji u svoj novi par bijelih tenisica ipak žele unijeti dašak boje, tu su neodoljivi modeli klasičnih adidas, Fila i Puma tenisica sa zabavnim dodatcima vibrantne crvene, zelene ili plave boje.

Tenisice za cijelu obitelj potražite u Deichmannu!

Već generacijama Deichmann je omiljeno mjesto za kupovinu obuće za cijelu obitelj. Bez obzira na prigodu, potrebe i preferirani stil, Deichmann nudi veliki izbor trendova, brendova i veličina za sve članove obitelji.

Pogledajte video najavu i saznajte što vas očekuje u novoj kolekciji Deichmanna:

Uz nove kolekcije koje su stigle na police, ovog proljeća u kupovini novog para tenisica uživat ćete kao nikad prije. Istražite ponudu na službenoj Deichmann stranici!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu