Obavijesti

Promo sadržaj

Cijena zlata je na povijesnom maksimumu!

Cijena zlata je na povijesnom maksimumu!

Cijena zlata dosegnula je povijesni maksimum, jer se sve više ulagača okreće ovom plemenitom metalu, koji se smatra sigurnom investicijom koja zadržava vrijednost u vrijeme krize

Fortrade je za sve koji žele naučiti kako trgovati cijenom zlata putem interneta (tzv. financijski ugovori za razliku, engl. CFD), pripremio besplatni vodič "Kako trgovati cijenom zlata online". Vodič je prilagođen svim razinama znanja i može se preuzeti putem donje poveznice.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom zlata online” preuzmite ovdje.

Osim zlata, raste i cijena sirove nafte, srebra, paladija, platine i plina.

Cijena sirove nafte premašila je razinu od 100 dolara - novi osmogodišnji maksimum. Ruska proizvodnja nafte vjerojatno će pasti zbog potencijalnih sankcija. Kanada je najavila da će uvesti sankcije na uvoz ruske nafte, a pritisak na SAD i druge zemlje da učine isto raste.

Paladij je dosegao cijenu koja nije zabilježena više od šest mjeseci. Rusija je najveći svjetski proizvođač paladija, a izvoz ovog plemenitog metala vjerojatno će se suočiti sa sličnim problemima kao i sirova nafta. Isti čimbenici su u igri i za platinu - Rusija je drugi najveći proizvođač u svijetu, a cijena platine također je dosegnula višemjesečni maksimum.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom zlata online” preuzmite ovdje.

 

Izvori: Marketwatch, Bloomberg

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 80% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valte, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini