Obavijesti

Promo sadržaj

City slavi uz najbolje popuste, super nagrade i brojna iznenađenja

City slavi uz najbolje popuste, super nagrade i brojna iznenađenja
1

Jednostavno – to je rođendan koji se ne propušta. Ovoga vikenda, 17. i 18. listopada budite dio velike rođendanske proslave u vašem City Centeru one

Rođendansku avanturu započnite shoppingom u omiljenim trgovinama koje su samo za ovaj vikend pripremile neodoljive slavljeničke popuste. Odaberite modne komade kojima ćete upotpuniti svoju garderobu, razveselite najdraže sitnicama i punih vrećica uživajte u proslavi. Popis svih popusta potražite na citycenterone.hr.

I obavezno – sačuvajte račune. Ako rođendan slavite u City Centeru one Split svaki vaš račun u iznosu većem od 100 kn vaša je ulaznica za sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj će 10 najsretnijih osvojiti nezaboravan shopping u iznosu od po 10.000 kuna! Brojke nisu slučajne – City Center one Split slavi svoj 10. rođendan, pa su i nagrade prilagođene toj velikoj obljetnici. A ova obljetnica će se obilježiti i velikom humanitarnom akcijom u kojoj ćete imati priliku pokazati svoje veliko srce i svijet učiniti malo boljim mjestom. Sa samo 5 kuna, koliko ćete izdvojiti za žute ruže ili slatki paket sastavljen od dva macaronsa, dat ćete svoj doprinos Udruzi Anđeli koja od 2005. godine promiče i provodi aktivnosti za poboljšanje kvalitete života mališana s najtežim tjelesnim invaliditetom i poteškoćama u razvoju.

A u zagrebačkim City Center one East i West centrima – račune ćete jednostavno i elegantno pretvoriti u poklon. Darovni fond sastoji se od čak 200.000 kuna, finog melema za cijelu obitelj, kino ulaznica, slatkih iznenađenja i drugih poklona. Na rođendanskoj proslavi vaš shopping zaista vrijedi više!

A kakav je to rođendan bez prave slavljeničke fotografije? Zato vas u sva tri Centra čeka poseban kutak u kojemu će nastati neodoljive rođendanske fotografije vrijedne objave na Instagramu. Uključite li kreativnost i pravi hashtag, možda budete među sretnicima koji će uživati u odličnom shoppingu kojim časti City Center one.

Pozivnicu ste dobili! Nabacite osmijeh na lice i zabavite se na najboljoj rođendanskoj proslavi, 17. i 18. listopada, u vašem City Centeru one.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...