Coca-Cola poziva: prijavi se na besplatne edukacije i brže pronađi posao | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Coca-Cola poziva: prijavi se na besplatne edukacije i brže pronađi posao

Coca-Cola poziva: prijavi se na besplatne edukacije i brže pronađi posao
3

U četvrtak, 10. lipnja započinju prijave na prvi tečaj u sklopu projekta Coca-Coline podrške mladima koji će svim nezaposlenim mladim osobama u Hrvatskoj pružiti priliku da unaprijede svoju poziciju na tržištu rada

Četvrti ciklus projekta odvijat će se u digitalnom obliku te ostaje potpuno besplatan za sve korisnike, a prijave na prvi tečaj moguće su na stranici Leap Academy kojom upravlja Hrvatski ured za kreativnost i inovacije.

Coca-Cola HBC Hrvatska uvijek nastoji doprinijeti rješavanju važnih društvenih problema u zajednici u kojoj posluje. Naime, prema podacima Eurostata za travanj 2021. svaka četvrta mlada osoba u Hrvatskoj je bila bez posla, čime je Hrvatska zasjela na osmo mjesto od 27 zemalja Europske unije po pitanju nezaposlenosti mladih. S druge strane, ohrabruje nas činjenica da smo tijekom tri ciklusa projekta obučili više od 2.500 ljudi, a više od polovice njih pronašlo je posao tijekom šest mjeseci po završetku programa. Zato pozivamo nove polaznice i polaznike da nam se pridruže u stvaranju pozitivnije budućnosti za sebe i svoje obitelji“, istaknula je Irina Ionescu, direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću za poslovnu jedinicu Adria.

Program se ove godine sastoji od dvaju tečajeva i osam webinara. Prvi tečaj „Ja i drugi“ sastoji se od četiriju modula na kojima će polaznice/i moći otkriti više o umrežavanju, kako sastaviti upečatljiv životopis, ali i o vrstama komunikacije i tehnikama aktivnog slušanja te važnosti osobnog razvoja. Sve to, ali i mnogo više, obogatit će predavačice Tanja Džido, Martina Raškaj, Ratka Jurković i Marcela Velfi svojim savjetima i iskustvima.

Tečaju „Ja i drugi“ možete pristupiti gdje i kada to želite, i to u dva jednostavna koraka. Najprije se potrebno registrirati na stranici Leap Academy i potom se prijaviti na tečaj. Od listopada će na istoj platformi biti dostupan i drugi tečaj „Ja i posao“. Program uključuje i webinare koji će se održavati u stvarnom vremenu od rujna pa sve do prosinca.

Coca-Colina podrška mladima jedinstven je edukativan program kojim od 2017. godine Coca-Cola HBC Hrvatska pomaže u smanjenju nezaposlenosti mladih ljudi u Hrvatskoj. Namijenjen je mladima od 18 do 30 godina kako bi unaprijedili životne i poslovne vještine koje nisu dovoljno zastupljene u formalnom obrazovanju. Učeći od najboljih stručnjaka koje je okupila Coca-Cola HBC Hrvatska, sudionice/i programa unaprjeđuju svoju konkurentnost na tržištu rada.

Više informacija dostupno je na web stranici projekta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Prvi zrakoplov nove flote A220 Croatia Airlinesa odjeven u novo ruho
PROMO

Prvi zrakoplov nove flote A220 Croatia Airlinesa odjeven u novo ruho

Dizajn znaka približava se dizajnu repa zrakoplova po kojem je tvrtka postala prepoznatljiva

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...
UPOZNAJTE MINI-VATRENE

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...

Neki su bili mirni kao djeca, drugi su jedva čekali izvesti psinu, a neki su, nažalost, morali kao klinci proživjeti strahote rata. Obožavali su nogomet kao djeca, a sada nas predstavljaju na Euru. Upoznajte 'mini vatrene'!
Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti