Obavijesti

Promo sadržaj

Coca-Cola poziva: prijavi se na besplatne edukacije i brže pronađi posao

Coca-Cola poziva: prijavi se na besplatne edukacije i brže pronađi posao
3

U četvrtak, 10. lipnja započinju prijave na prvi tečaj u sklopu projekta Coca-Coline podrške mladima koji će svim nezaposlenim mladim osobama u Hrvatskoj pružiti priliku da unaprijede svoju poziciju na tržištu rada

Četvrti ciklus projekta odvijat će se u digitalnom obliku te ostaje potpuno besplatan za sve korisnike, a prijave na prvi tečaj moguće su na stranici Leap Academy kojom upravlja Hrvatski ured za kreativnost i inovacije.

Coca-Cola HBC Hrvatska uvijek nastoji doprinijeti rješavanju važnih društvenih problema u zajednici u kojoj posluje. Naime, prema podacima Eurostata za travanj 2021. svaka četvrta mlada osoba u Hrvatskoj je bila bez posla, čime je Hrvatska zasjela na osmo mjesto od 27 zemalja Europske unije po pitanju nezaposlenosti mladih. S druge strane, ohrabruje nas činjenica da smo tijekom tri ciklusa projekta obučili više od 2.500 ljudi, a više od polovice njih pronašlo je posao tijekom šest mjeseci po završetku programa. Zato pozivamo nove polaznice i polaznike da nam se pridruže u stvaranju pozitivnije budućnosti za sebe i svoje obitelji“, istaknula je Irina Ionescu, direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću za poslovnu jedinicu Adria.

Program se ove godine sastoji od dvaju tečajeva i osam webinara. Prvi tečaj „Ja i drugi“ sastoji se od četiriju modula na kojima će polaznice/i moći otkriti više o umrežavanju, kako sastaviti upečatljiv životopis, ali i o vrstama komunikacije i tehnikama aktivnog slušanja te važnosti osobnog razvoja. Sve to, ali i mnogo više, obogatit će predavačice Tanja Džido, Martina Raškaj, Ratka Jurković i Marcela Velfi svojim savjetima i iskustvima.

Tečaju „Ja i drugi“ možete pristupiti gdje i kada to želite, i to u dva jednostavna koraka. Najprije se potrebno registrirati na stranici Leap Academy i potom se prijaviti na tečaj. Od listopada će na istoj platformi biti dostupan i drugi tečaj „Ja i posao“. Program uključuje i webinare koji će se održavati u stvarnom vremenu od rujna pa sve do prosinca.

Coca-Colina podrška mladima jedinstven je edukativan program kojim od 2017. godine Coca-Cola HBC Hrvatska pomaže u smanjenju nezaposlenosti mladih ljudi u Hrvatskoj. Namijenjen je mladima od 18 do 30 godina kako bi unaprijedili životne i poslovne vještine koje nisu dovoljno zastupljene u formalnom obrazovanju. Učeći od najboljih stručnjaka koje je okupila Coca-Cola HBC Hrvatska, sudionice/i programa unaprjeđuju svoju konkurentnost na tržištu rada.

Više informacija dostupno je na web stranici projekta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.