Obavijesti

Promo sadržaj

Coco Fletcher otkrila: 'Oduvijek sam slušala Tinu Turner! Ona je dio mene. Ovo je velika čast...'

Coco Fletcher otkrila: 'Oduvijek sam slušala Tinu Turner! Ona je dio mene. Ovo je velika čast...'
2

'Simply the Best' prikazuje nevjerojatan život rock ikone Tine Turner, a pjevačicu je u mjuziklu utjelovila talentirana Coco Fletcher koja otkriva da je oduvijek bila njezina velika obožavateljica

Mjuzikl 'Simply the Best', inspiriran životom legendarne rock ikone Tine Turner stiže ovog mjeseca u Zagreb i Zadar. Od samih početaka pa do svjetske slave, mjuzikl prikazuje nevjerojatnu priču slavne pjevačice. 

Glavnu ulogu tumači talentirana Coco Fletcher, koja svojim moćnim glasom, glamuroznim izgledom i iznimnom interpretacijom prenosi Tininu energiju i strast na scenu. 

Fletcher je u intervjuu otkrila u kojoj izvedbi najviše uživa, ali i koliko je Turner imala utjecaja na njezin život. 

Smatraju vas najboljim imitatorom Tine Turner. Kako se uspijevate tako dobro povezati s „Kraljicom rocka“?

Oh, to je veliki kompliment. Nisam nikada o tome ni razmišljala, ali ja jednostavno volim to što radim. Tina Turner je bila veliki uzor za mene od djetinjstva. Sjećam se da sam gledajući njezine videe razmišlja „Vau, kako joj to uspijeva“? Njezini nastupi su me jednostavno oduševljavali. Ja sam njezin veliki obožavatelj i ovo što radim, radim sa strašću i poštovanjem prema njoj.

Kakav je vaš osobni odnos s Tinom Turner, kako je ona oblikovala vaš život?

Tina Turner je dio mene, moj uzor od malih nogu, oduvijek sam pratila njezinu glazbu i karijeru. Nisam ni sanjala da će ona utjecati ona moj život tako intenzivno i da ću jednog dana ljudima prezentirati njezin lik i djelo.

U showu „Simply the best“ igrate tužne i sretne uloge života rock ikone na pozornici. U kojoj izvedbi najviše uživate?

Svaki nastup je izazov na svoj način, ali također moram naglasiti da bend i cijela ekipa stvaraju za mene doista jednu ugodnu i pozitivnu atmosferu. Oni su za mene kao obitelj, uživam u plesu s plesačima i svi se uvijek super zabavimo i nasmijemo.

Zamislite da upoznate „Kraljicu rocka“ osobno. Što biste rekli Tini Turner i zašto?

Što god trenutno mislim da bih rekla, vjerojatno bih od uzbuđenja rekla nešto sasvim drugo. Svijet je izgubio jednu veliku zvijezdu, odličnog izvođač, jedinstvenu Tinu Turner i stoga će njezino naslijeđe živjeti vječno! Čast mi je što imam priliku igrati ulogu Tina Turne, ona je za mene prvenstveno jedna velika dama.

Čemu se publika može najviše veseliti u izvedbi mjuzikla „Simply the best“?

Puno nevjerojatne glazbe i sjećanja! To je glazbeno putovanje kroz desetljeća Tininog života. Toliko smo ponosni u pričanju njezine priče kroz svoje nastupe. Kakvu je nevjerojatnu karijeru imala, a kakva velika dama!

Koji vam je najdraži trenutak u mjuziklu?

Stvarno volim prolaziti kroz različite faze Tinine karijere u showu. Imam pet promjena perika i sedam promjene kostima! Jedan od mojih najdražih trenutaka u mjuziklu je sam kraj. Kad vidim ruke publike u zraku i ljudi koji stoje na noge na kraju koncerta, kad publika pjeva sa sjećanjem i slavljenjem života i glazbe Tine Turner – to su najdragocjeniji i najljepši trenuci za mene. To mi je znak da smo glumci, bend, ekipa i ja uspješno odradili svoj posao! Ja volim svoj posao i sa zadovoljstvom ga radim.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata