Obavijesti

Promo sadržaj

Cortes Pizzerija & Pub, mjesto za provod koje nudi savršenu pizza Napolitanu i iza ponoći

Cortes Pizzerija & Pub, mjesto za provod koje nudi savršenu pizza Napolitanu i iza ponoći
8

Na idealnoj lokaciji, samo pet minuta vožnje od centra Zagreba i Velike Gorice, Zračne luke i obilaznice, u Buzinu, smjestio se hotel Aristos, hotel kategorije četiri zvjezdice, koji je već prepoznat kao prvi izbor za sve koji žele vrhunski smještaj s nizom dodatnih sadržaja, pa su najčešći komentari gostiju da su se tijekom boravka osjećali ugodno – kao kod kuće

Hotel Aristos je prepoznat kao hotel s vrhunskom uslugom i smještajem u segmentu poslovnog i sportskog turizma sa 147 smještajnih jedinica uređenih po standardu koji odgovara i hotelu pet zvjezdica. Tu je i Kongresni centar s kapacitetom do 300 osoba, te prekrasni Wellness & Spa Aristos centar na čak 500 kvadrata. Prije godinu dana otvoren je Cortes Club, po mnogočemu jedinstveni prostor u aktualnoj turističko-ugostiteljskoj ponudi, a iznenađenjima ni tu nije kraj! Sve o aktualnoj ponudi, ali i novim sadržajima koji očekuju goste i posjetitelje otkrio nam je direktor hotela Aristos, Bojan Jurić.

- Kroz zadnje dvije godine, od kad smo kao nova Uprava preuzeli hotel Aristos, naša vizija i cilj je uz visoko profesionalnu uslugu, svim našim gostima pružiti dodatni sadržaj tijekom boravka. Uz naš wellness centar, veliki iskorak smo napravili u segmentu hrane i pića. Naši gosti mogu uživati u doručku s predznakom 'od polja do stola', dakle surađujemo s OPG-ovima , te tako gostima nudimo premium proizvode uz doživljaj hrvatske gastronomske tradicije. Također smo doživljaj domaćeg odlučili proširiti i na pekarske proizvode, te smo našu kuhinju dodatno opremili pekarskom opremom u kojoj proizvodimo domaći kruh, peciva, croissante i druge pekarske proizvode na bazi kiselog tijesta i iste poslužujemo našim gostima. Time smo dodatno osigurali kvalitetu i standard, te gostima opet nudimo doživljaj u skladu s našom vizijom poslovanja.

Pored restorana Tiara, odlučili smo gostima ponuditi i jedan vrhunski proizvod unutar samog hotela, te smo prije godinu dana otvorili Cortes Club, u sklopu kojeg na prostoru od 700 m2 jednu cjelinu čine Steak House, Bar i Cigar bar. Dakle, opet u skladu s našom vizijom, jer i tu nudimo jednu dodatnu vrijednost koju gosti mogu doživjeti tijekom boravka. Cortes Club je jedna posebna, ekskluzivna priča, prostor sa svega 70-tak sjedećih mjesta, jer svakom gostu želimo pružiti maksimalnu pažnju te uz premium hranu i piće, te cigare, isporučiti i profesionalnu uslugu prema našim visokim standardima. U Cortesu nudimo široku paletu steakova iz Kopa peći na drveni ugljen uz prezentaciju mesa naših stručnih kuhara uz element showcookinga. Ponuda je bazirana na probranim jelima pripremljenim od vrhunskog mesa, a naglasak je svakako na širokoj ponudi steakova, koji su odležani 45 dana uz suho zrenje. Iz ponude bara želim naglasiti izbor isključivo hrvatskih vrhunskih vina, te široku paletu pića koja se savršeno mogu upariti s velikom ponudom cigara u kojima možete uživati u Cigar baru – ističe direktor Jurić.

Prostor Cluba je pomno uređen i biran je svaki detalj, kako bi gostima osigurali što ugodniji boravak.

Hotel Aristos, u sinergiji s agencijom BTravel, partner je brojnim nacionalnim sportskim savezima i klubovima, poput Hrvatskog nogometnog saveza, Hrvatskog vaterpolo saveza i Hrvatskog košarkaškogsaveza, kao i najvećeg oktanskog sportskog događaja, WRC Croatia Rally. Njihovi klijenti su diljem svijeta i navikli na mjesta poput Cortes Cluba, pa su dodatno oduševljeni ovim sadržajem, koji mogu pronaći samo na adresi Cebini 33.

Novinama i ugodnim iznenađenjima tu nije kraj, jer već ovog tjedna, svim gostima vrata otvara Cortes Pizzerija & Pub.

-Otvorenjem Cortes Pizzerije & Pub-a želimo zaokružiti našu ponudu hrane i pića u kojoj gosti mogu uživati. Novi prostor od 200m2 i 70m2 terase nudi ukupno 150 sjedećih mjesta i opremljen je u modernom industrijskom stilu pri čemu smo pazili na svaki detalj. Tu su i dva velika TV ekrana od 98“, te još pet dodatnih od 65“, a time želimo naglasiti element sporta, jer Cortes Pizzerija & Pub nudi mogućnost praćenja svih sportskih događanja u ugodnom prostoru uz odličnu ponudu hrane & pića. Odlučili smo našim gostima ponuditi pizza Napolitanu, a pritom nam je naglasak opet na kvaliteti, visokom standardu, te profesionalnoj usluzi. Konkretno radi se o 14 vrsta pizza koje će pripremati naši pizza majstori s dugogodišnjim iskustvom. U ponudi će također biti i tri vrste sendviča i burgeri, a također ćemo na upit posluživati i ostala jela iz redovne ponude Cortes Cluba. U ponudi ćemo imati točeno pivo - Guiness, Killkeny, svijetli i pšenični Paulaner, svijetli Budweiser, svijetli San Servolo, Heineken i crni Kozel, te ostala pića iz redovne ponude Cortes Cluba. Još jednom naglašavam kvalitetu proizvoda i standard usluge koja se proteže kroz našu cijelu paletu ponude hrane i pića. Tako ćemo i u slučaju Cortes Pizzerije & Puba ljestvicu dignuti visoko – otkriva direktor Bojan Jurić.

Cortes Pizzerija & Pub smješten je uz hotel Aristos, ima zaseban ulaz i osigurani parking za sve posjetitelje. Ono što ga također izdvaja od aktualne turističke-gastro ponude je i radno vrijeme.

- Radno vrijeme je od 10 ujutro, pa sve do 1 sat iza ponoći. Naglašavam da će i kuhinja raditi do 01:00h, čime se također izdvajamo iz redovne gastro ponude. Cjenovno ćemo biti pristupačni, konkretno cijena pizza se kreće od 9 do 15 eura. Puno je tu sitnih detalja koji čine razliku. Svjesni smo da za prvi dojam nemamo drugu priliku i sigurni smo da će naši gosti i u Pizzeriji & Pubu prepoznati visoki standard Cortes Cluba, ali želim također naglasiti da gosti mogu očekivati opuštenu atmosferu u ugodnom prostoru koji je otvoren i pristupačan svakom posjetitelju, bez posebnog dress coda. Okruženi smo i brojnim jakim tvrtkama i vjerujem kako će ovo biti zanimljiva lokacija i za prijepodnevne pauze ili after work druženja, a prostor će također biti moguće rezervirati i za razne poslovne prezentacije – poručuje direktor hotela Aristos, Bojan Jurić.

Cortes Pizzerija & Pub vrata otvara ovaj četvrtak, 16. studenog, adresa je Buzin. Ul. Cebini 33 - vidimo se!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume