Obavijesti

Promo sadržaj

COTRUGLI MBA Triathlon - Vremena je sve manje, triatlonaca sve više!

COTRUGLI MBA Triathlon - Vremena je sve manje, triatlonaca sve više!

Požuri i osvoji pravo na upis po slavljeničkoj cijeni!

Povodom upisa 20. generacije polaznika, COTRUGLI Business School upućuje last call za uključivanje u COTRUGLI MBA Triathlon, koji će sudionicima dati mogućnost upisa na International i Executive MBA programe po slavljeničkim atraktivnim uvjetima.

Uključi se u COTRUGLI MBA Triathlon!

Zagrijavanje se bliži kraju!

Kvalifikacije za MBA Triathlon bliže se kraju i pred nama je još svega nekoliko dana i nekoliko slobodnih mjesta za sudjelovanje u ovom događaju koji će kandidatima omogućiti da osjete što znači sudjelovati u MBA areni! Ne zaboravite, samo će oni koji svladaju sve etape ovog izazova ostvariti pravo na 30% popusta.

Budi među njima!

Ostavi “srce" na terenu!

Kao i u klasičnom triatlonu, kroz tri faze izazova pojedinci će morati pokazati svoje snage. Ovaj put, u COTRUGLI areni, ono što će kandidate dovesti do cilja bit će znanje, snalažljivost, brzina i sposobnost snalaženja u novim poslovnim situacijama. Nadalje, MBA triatlonci će morati dokazati kako mogu izvrsno funkcionirati kao pojedinci, ali i kao članovi tima, a potpora uz „stazu“ će im biti predavači, mentori i bivši polaznici.

Misliš li da si dovoljno spreman za svladavanje poslovnih izazova? Misliš kako oštrina tvoga uma, fizička i mentalna spremnost nemaju alternativu?

Uključ̌i se u MBA Triathlon i pokaži svoje snage!

Na vrhu ima mjesta samo za 20 Triathlonaca!

Od uključivanja u ovaj izazov dijeli vas nekoliko klikova, a od željenog rezultata samo vaša odlučnost i motivacija! Odmjeri snage s kolegama iz industrije i dokaži kako baš ti zaslužuješ biti dio momčadi koja inspirira i pokreće! Tvoj trud bit će nagrađen najatraktivnijom upisnom ponudom koja će ti omogućiti da svoj profesionalni razvoj nastaviš u vodećoj poslovnoj školi, a na tebi je da ovu mogućnost realiziraš kao jedan od 20 najbržih upisnika.

Budi jedan od 20 “veličanstvenih”!

Uključ̌i se i postani dio zajednice koja inspirira i pokreće!

Svi MBA programi na poslovnoj školi COTRUGLI međunarodno su priznati, akreditirani od strane AMBA (Association of MBAs), a Škola uživa reputaciju vodeće poslovne škole u jugoistoč̌noj Europi. AMBA pruža neovisni dokaz kvalitete i izvrsnosti za MBA programe i to za 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja. Suradnja s vodećim svjetskim stručnjacima u području poslovnog obrazovanja te više od 20.000 zadovoljnih klijenata uvelike je pridonijela afirmaciji Škole kao najnaprednije poslovne škole u SEE regiji. Polaznici MBA programa na COTRUGLI poslovnoj školi su menadžeri, IT stručnjaci, inženjeri, konzultanti, bankari, a sve ih spaja želja za usvajanjem novih vještina, znanja i alata, druženjem i cjeloživotnim prijateljstvom.

Iskoristite ovu priliku te unaprijedite vaša poduzetnička i upravljačka znanja i vještine i postanite dio MBA zajednice!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.