Obavijesti

Promo sadržaj

Crikvenica domaćin manifestacije - Experience Crikvenica (Health & Outdoor)

Crikvenica domaćin manifestacije -  Experience Crikvenica (Health & Outdoor)
10

Ne propustite Kids Cro Race Demo i biciklističku vožnju s olimpijcem Kristijanom Đurasekom u Crikvenici

Pozivamo vas na Rivijeru Crikvenicu koja je u svibnju domaćin zanimljivog projekta Experience Crikvenica (Health & Outdoor), projekta koji povezuje zdravlje, zabavu, aktivnosti na otvorenom i zdravu gastronomiju. Sve to na lokaciji na kojoj nastaju vaše najzanimljivije uspomene.

Tri tematska vikenda donose zanimljiva i raznovrsna događanja besplatna za sve korisnike. Od 14. do 15. svibnja “dojurit” ćemo na kotačima jer nas čeka Biciklistički vikend. U subotu se od 10:30 sati spaja fizička aktivnost s digitalnom tehnologijom tijekom programa Kids Cro Race Demo. Djeca će, podijeljena u kategorije, voziti virtualne biciklističke utrke na trenažerima, a na velikome ekranu će biti prikazana animacija vožnje uz simulaciju ceste. Podjela nagrada je predviđena za 14:00 sati. Biciklistička tura by Kristijan Đurasek (centar Crikvenice – Tribalj – Selce – centar Crikvenice) vozit će se od 16:00 sati. Pod vodstvom hrvatskog biciklista olimpijca, prijavljeni će imati priliku uživati u crikveničko – vinodolskoj rivijeri na dva kotača. Prijava za Kids Cro Race Demo i Biciklističku turu by Kristijan Đurasek je moguća na linku prijava Kids Cro Race i biciklijada by Kristijan Đurasek.

Nedjelja je rezervirana za 8. XC maraton Crikvenica koji se vozi kroz crikveničko - vinodolsku rivijeru, a boduje se za XCM Kup Hrvatske 2022. Početak utrke je u 10:30 na Trgu Stjepana Radića. Utrka koja svake godine privuče više stotina ljubitelja biciklizma iz Hrvatske i drugih zemalja ima stazu A (67 km) i stazu B (47 km). Prijave su moguće do 13. svibnja stoga požurite! Podjela nagrada je predviđena za 16:00 sati. Više informacija na bkc.hr.

U drugom po redu tematskom vikendu, 21. i 22. svibnja, spojit ćemo odgođeni Dječji sportski vikend i Vikend rekreacije. Centar Crikvenice će postati veliki teren za sport i zabavu za djecu i odrasle. Posljednji vikend, od 28. do 29. svibnja, namijenjen je veslanju i interpretativnoj šetnji u Jadranovu.

Pokretanje videa...

Experience Crikvenica (Health & Outdoor) 00:26

Nezaobilazan dio zdravog načina života jest i hrana, stoga će se naši vrsni kuhari u odabranim restoranima pobrinuti da uživate u zdravim menijima po promotivnim cijenama. Meniji su zamišljeni u tri slijeda do 150,00 kn ili pet sljedova do 250,00 kn. Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenici jesu: Boutique hotel Esplanade, Burin, hotel Crikvenica, Karoca, Rosalia (Heritage Hotel Stypia), Trabakul u Crikvenici, Domino u Dramlju te Kantunić, Riva i Ulika u Selcu. Na svoje će doći svi gastroljupci, neovisno o tome vole li više meso, ribu ili povrće. Dođite i uživajte u rapsodiji okusa i mirisa.

A kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će se ustanove naše rivijere (Thalassotherapia Crikvenica, Terme Selce) pobrinuti za posebnu ponudu tretmana i usluga. Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

Uputite se na sportsko – rekreativno i gastronomsko putovanje, posjetite našu oazu zdravlja i zabave!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.