Obavijesti

Promo sadržaj

Crni vikend u Elipsu: brutalne uštede od 14.11.-18.11.2019.

Crni vikend  u Elipsu: brutalne uštede  od 14.11.-18.11.2019.
1

Oduvijek ste htjeli Segway? Sad je prilika da nabavite svoj električni romobil po odličnoj cijeni! Svi koji trebaju kućanske aparate, uštedit će na određene modele Bosch, Beko i Gorenje bijele tehnike

NIJE SVE TAKO CRNO! Samo ovaj vikend - CRNI VIKEND U ELIPSU! Brutalni popusti, čak do 50% u razdoblju od 14.11. do 18.11.2019.! 

Iz ponude izdvajamo, Philips i Samsung televizore gdje će se pronaći i Samsung QE55Q65 QLED televizor po nevjerojatnoj cijeni. Za sve koji razmišljaju o kupnji novog mobitela, na sniženju su Samsung i Huawei pametni telefoni i dodatna oprema za obje marke. 

Oduvijek ste htjeli Segway? Sad je prilika da nabavite svoj električni romobil po odličnoj cijeni! Svi koji trebaju kućanske aparate, uštedit će na određene modele Bosch, Beko i Gorenje bijele tehnike. Od malih kućanskih aparata, pronaći ćete odabrane modele Electrolux i Philips usisavača gdje izdvajamo Philips FC7090/01 štapni usisavač. Uz to sniženi su i odabrani modeli Tefal, DeLonghi i Kenwood malih kuhinjskih aparata.

Super ušteda na određenim modelima HP, ACER, DELL i LENOVO prijenosnih računala. Uz vrhunska prijenosna računala sniženi su i određeni modeli monitora. 

Šareni popusti se protežu i kroz GAMING proizvode, Logitech, Redragon i Ozone gaming periferija. Pronađite i vrhunske dodatke za konzole marke Nintendo, Nacon i PDP.

Od artikala za osobnu njegu izdvajamo – određene modele Valera aparata za kosu, Silk'n proizvodi za depilaciju i njegu kože, odabrani Braun brijači, trimeri i epilatori te određeni Philips beauty aparati. 

Požurite u Elipso od 14.11. do 18.11.2019. i brutalno uštedite! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.