Obavijesti

Promo sadržaj

Cro Bet – novi vizualni identitet za nove uspjehe

Cro Bet – novi vizualni identitet za nove uspjehe
1

Kladionica Hrvatske Lutrije postala je Cro Bet

S 13. prosincem 2019. godine Kladionica Hrvatske Lutrije počinje djelovati pod novim vizualnim identitetom i postaje Cro Bet. Cro Bet je jedina hrvatska kladionica koja je u 100-postotnom hrvatskom vlasništvu, a kao Kladionica Hrvatske Lutrije poslovala je od lipnja 2004. Jedina hrvatska kladionica ponosno predstavlja novi identitet–atraktivnog naziva, dizajna i kvalitetnije usluge. Ove novosti su odgovor na promjene u navikama igrača kao i promjene u tehnološkom okruženju. Najopširnija ponuda, najbolji koeficijenti te jednostavna uplata i sigurna isplata - sve vas to čeka u Cro Bet-u čije će jedinstvene boje predstavljati jedno dobro poznato lice, dr. Zicer, duhoviti genijalac koji klađenju pristupa sa znanstvene strane. 


Povodom novog početka Cro Beta, na dar svim igračima tu je spektakularna nagradna igra `Dupli zicer´ u kojoj će se dva sretna dobitnika odvesti u novim Toyotama C_HR 1,8 Hybrid C-ENTER SMART TSS. Tu su još i druge vrijedne nagrade poput 2x Samsung Galaxy S10e mobitela te Samsung Galaxy Watch R800 sata, baš kao i 2x Samsung Galaxy Tab S4 tableta. Priliku za njihovo osvajanje imat će svi igrači koji od 13. prosinca 2019. pa sve do 26. siječnja 2020. godine odigraju sportsko klađenje u iznosu od 15 kn i više. U nagradnoj igri moguće je sudjelovati s neograničenim brojem različitih potvrda o uplati te se sa svakom dodatnom uplatom šansa za dobitak povećava. Završno izvlačenje održat će se 6. veljače 2020. godine, a nagradna igra će se priređivati online i na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura