Promo sadržaj

Komentari 0

Čuli ste za ove igre, ali znate li ih igrati?

Čuli ste za ove igre, ali znate li ih igrati?

Blackjack, rulet i poker poznati su nazivi casino igara, ali što zapravo znaš o njima?

Nazive za ove i mnoge druge igre na stolovima ste sigurno čuli, ali se postavlja pitanje znate li ih igrati i želite li naučiti?

Blackjack je jedna od malobrojnih igara koja se igra protiv kuće. Jednostavnost igre i pravila učinila ga je jednom od najpopularnijih igara na stolovima. Cilj igre je uzeti karte koje su što bliže broju 21, ali ne i više od te vrijednosti. Nakon što igrač primi prve dvije karte, može donijeti dvije odluke – još ili dosta. Ako traži još i treća karta daje ukupnu vrijednost veću od 21, igra je završila. Nauči kako igrati Blackjack, a potom ga iskušaj i u online varijanti.

Što se tiče ruleta, to je igra koja ima 37 brojeva, od 1 do 36 i 0. Mnogi ga poznaju kao dobitak na crveno ili crno i misle da su šanse za dobitak 50-50. Ova vrsta uloga zbog broja 0 smanjuje šanse za dobitak te one iznose 48,65%. Provjeri kako se igra rulet i koji su svi mogući ulozi.

Zadnji, ali i najpopularniji, poker, najstarija je igra na stolovima koja je popularna i u svojoj online varijanti diljem svijeta. Pobjednik pojedine ruke u pokeru je igrač koji drži najjaču ruku nakon otvaranja svih karata na kraju igre. Saznaj koje su najjače ruke i kako se igra poker.

Želiš postati majstor igara na stolovima? Nauči kako ih igrati na Admiral Online casinu.