Obavijesti

Promo sadržaj

Čuli ste za ove igre, ali znate li ih igrati?

Čuli ste za ove igre, ali znate li ih igrati?

Blackjack, rulet i poker poznati su nazivi casino igara, ali što zapravo znaš o njima?

Nazive za ove i mnoge druge igre na stolovima ste sigurno čuli, ali se postavlja pitanje znate li ih igrati i želite li naučiti?

Blackjack je jedna od malobrojnih igara koja se igra protiv kuće. Jednostavnost igre i pravila učinila ga je jednom od najpopularnijih igara na stolovima. Cilj igre je uzeti karte koje su što bliže broju 21, ali ne i više od te vrijednosti. Nakon što igrač primi prve dvije karte, može donijeti dvije odluke – još ili dosta. Ako traži još i treća karta daje ukupnu vrijednost veću od 21, igra je završila. Nauči kako igrati Blackjack, a potom ga iskušaj i u online varijanti.

Što se tiče ruleta, to je igra koja ima 37 brojeva, od 1 do 36 i 0. Mnogi ga poznaju kao dobitak na crveno ili crno i misle da su šanse za dobitak 50-50. Ova vrsta uloga zbog broja 0 smanjuje šanse za dobitak te one iznose 48,65%. Provjeri kako se igra rulet i koji su svi mogući ulozi.

Zadnji, ali i najpopularniji, poker, najstarija je igra na stolovima koja je popularna i u svojoj online varijanti diljem svijeta. Pobjednik pojedine ruke u pokeru je igrač koji drži najjaču ruku nakon otvaranja svih karata na kraju igre. Saznaj koje su najjače ruke i kako se igra poker.

Želiš postati majstor igara na stolovima? Nauči kako ih igrati na Admiral Online casinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.