Obavijesti

Promo sadržaj

Čuvana tajna modne zajednice: Ulovite popust i do 80% na najpoznatije svjetske brendove

Čuvana tajna modne zajednice: Ulovite popust i do 80% na najpoznatije svjetske brendove

Robu s modnih pista više ne nose samo slavni, a da je riječ o velikoj tranziciji u modnom svijetu pokazuje i to što sad možete svoje snove pretvoriti u stvarnost te po pristupačnim cijenama u ormar spremiti Michael Kors torbu ili Calvin Klein jaknu

Nove generacije donijele su i nova pravila u kupnji. Luksuz koji se može naći u dućanima milanske Via Montenapoleone ili londonskog Bond Streeta danas više nije nedostupan širokom tržištu, pa tako dizajnerske komade nose i oni koji nisu financijski premoćni. Haljine, satovi, cipele ili kaputi iz kolekcije luksuznih brendova postali su dostupniji tržištu kroz kratkotrajna sezonska sniženja u ljeto i zimu, no uloviti dobar komad, a ujedno odgovarajući broj, na rasprodaji u trgovini, ravno je lutriji.

Savršena vijest za sve ljubitelje premium brendova - odnedavno su dostupni i u Hrvatskoj

Na internetu postoje stotine stranica i web trgovina koje prodaju luksuzne i premium brendove, ali veliki popusti istope se već pri registraciji, a najbolje ponude nestanu u sekundi, pa često raspoloživa ponuda bude razočaravajuća ili u najboljem slučaju osrednja. No za one koji obožavaju kupovati preko web shopova, evo sjajne vijesti - u Hrvatskoj je odnedavno dostupan ekskluzivni modni web shop BestSecretkoji nudi više od 3000 poznatih međunarodnih modnih brendova za cijelu obitelj, i to po izrazito sniženim cijenama, od kojih se neki mogu kupiti čak na 80% sniženja. No za ovu popularnu svjetsku online prodavaonicu morate se registrirati jer je riječ o čuvanoj i zatvorenoj modnoj zajednici.

Registrirajte se i uđite u svijet ekskluziviteta

Riječ BestSecret – najbolja tajna, daje naslutiti kako je to dobro osmišljena web trgovina kojoj sada možete pristupiti putem posebnog koda, koji je dostupan samo na određeno vrijeme putem 24sata. Da je riječ o jednoj od najprofesionalnijih svjetskih web trgovina vidljivo je iz modernog i kreativno dizajniranog weba koji omogućava lak i jednostavno pretraživ izbornik prilagođen korisniku. Ekskluzivitet mu svakako daje to što kroz jedinstveni pristup članstva možete nesmetano kupovati slavne brendove po mnogo nižim cijenama nego inače, a jednom kad se registrirate, uživat ćete u fantastičnom, jednostavnom i user friendly on-line shoppingu koji je transparentan u korisničkoj podršci i prodaji.

 

BestSecret u svom asortimanu nudi pregršt artikala najpoznatijih svjetskih dizajnera i premium brendova kao što su Dior, Guess, Armani, Max Mara, adidas, Levi's, Tod's, Balenciaga i mnogi drugi, a odjeća, modni dodaci, cipele, nakit, satovi i ostali dodaci iz kolekcija nekih od najpoznatijih svjetskih imena dostupni su za cijelu obitelj i apsolutno sve prilike – od elegantnih večernjih i svečanih događaja, preko biznis lookova i casual stila, sofisticiranog donjeg rublja te sportskih i kućnih varijanti.  
Za sve kupce povrat robe je besplatan, a posebna akcija na web trgovini BestSecret uključuje free shipping koji vrijedi do 13. listopada.

Prednost online shoppinga svakako je u detaljnom pregledavanju artikala i dostupnosti kolekcija, sigurnosti vraćanja novca i besplatnoj ili minimalno naplaćenoj dostavi. Tijekom pandemije online shopping se intenzivirao zbog nemogućnosti putovanja i obilaska prodavaonica, a mnogi su kupci prepoznali prednosti koje nudi online kupnja. Nema više beskonačnog stajanja u redovima za garderobu i prekapanja po odjeći u dućanima, dovoljno je zavaliti se u udoban naslonjač i krenuti u virtualnu šetnju omiljenim buticima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini