Obavijesti

Promo sadržaj

Daikin nagradna igra u izložbenom salonu, Zagreb

Daikin nagradna igra u izložbenom salonu, Zagreb
3

Vaša idealna temperatura bliže je nego što mislite! Posjetite Daikin Pop Up Store u City Centreu one West, Zagreb, iz prve ruke saznajte sve o Daikin rješenjima za grijanje, hlađenje i kvalitetu zraka te ne propustite priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Daikin, vodeći japanski proizvođač specijaliziran za klimatizaciju od 1924. godine, pobrinuo se da ovu sezonu i vruće ljetne dane dočekate spremni. Zato ne propustite priliku i posjetite Daikin izložbeni salon u City Centreu one West Zagreb, od 5. do 27. svibnja. Saznajte sve što vas zanima o uređajima za idealnu temperaturu vašeg doma – dizalicama topline, klima uređajima i pročistačima zraka.  

Besplatne stručne konzultacije  

Rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije putem službene web stranice izložbenog salona te uz pomoć stručnjaka pronađite idealno rješenje za potrebe vašeg doma – bilo da vas zanimaju dizalice topline kao energetski i financijski učinkovita rješenja za grijanje i hlađenje vašeg doma ili klima uređaji i pročistači zraka opremljeni inovativnom Flash Streamer tehnologijom koji će doprinijeti kvaliteti zraka u vašem domu. Daikin stručnjaci napravit će ponudu prilagođenu vašim potrebama te vas informirati o besplatnom produljenju jamstva za Daikin proizvode.  

Uz besplatne konzultacije, Pop Up Store posjetiteljima nudi i mogućnost da iz prve ruke dožive najsuvremenija rješenja u grijanju i hlađenju, a očekuje vas i velika nagradna igra u kojoj imate priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Upoznajte novu Daikin Emuru i sudjelujte u nagradnoj igri 

Kako ne biste propustili priliku isprobati uređaje iz udobnosti svojeg doma, Daikin je pripremio veliku nagradnu igru, u kojoj, uz druge vrijedne nagrade, možete osvojiti i najnoviji Emura klima uređaj. Nova Emura jedinstveni je spoj vrhunske tehnologije i dizajna nagrađenog prestižnim Design Awards i Red Dot nagradama. Svojim izgledom i performansama odlično će se uklopiti u svaki interijer za vrhunsko iskustvo korištenja i optimalan komfor.   

Više informacija o izložbenom salonu, uređajima i rezervaciji termina za besplatne konzultacije pronađite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.