Obavijesti

Promo sadržaj

Dalmatino vas poziva na spektakularni koncert u Areni

Dalmatino vas poziva na spektakularni koncert u Areni
3

Moderna produkcija i hit pjesme stvorene za publiku već 20 godin

Dalmatino je jedna od najvećih domaćih grupa koja je prošle godine obilježila veliki uspjeh – 20 godina djelovanja. Pop bend s modernom produkcijom i odličnim tekstovima pjesama oduševljava publiku tako da sve pjesme s njihovih albuma postaju hit singlovi na vrhu top lista. Diskografska kuća Dancing Bear prepoznala je njihovu posebnost od samog početka do danas, a ovu uspješnu koncertnu godinu Dalmatino završava spektakularnim nastupom u Areni u Zagrebu 21. prosinca u organizaciji tvrtke Lion Events. Savršena kombinacija glazbe i produkcije u tandemu dvojice pokretača Dalmatina osigurat će jedinstven glazbeni doživljaj u zagrebačkoj Areni pred blagdane.

Osnivači grupe koja je postala fenomen domaće glazbene scene su Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, a prvi album Cukar i sol koji je postigao platinastu nakladu izdali su 2001. U svojoj bogatoj karijeri nagrađeni su Porinom za novog izvođača, imaju platinaste i zlatne ploče, a njihovi poznati hitovi Dvi sestre blizanke, Ditelina s četiri lista – duet s Oliverom Dragojevićem, Cukar i sol, Lozje, Cvit od kamena, Grdelin i Noćas, bili su na vrhovima svih top lista, a pjesma Božić bijeli proglašen je hitom godine Radio Dalmacije. Posljednji hit Refužo ušao je u prestižni klub hit singlova koji su ostvarili 52 tjedna na listi HR Top 40 najslušanijih hitova u domaćem eteru, najstreamaniji je singl 2021. koji ima odličnu slušanost i na Youtube-u s preko 5 milijuna pregleda.

Pravi procvat Dalmatino je posebno doživio posljednjih godina na koncertnim pozornicama. Tijekom 20 godina održali su brojne koncerte u Hrvatskoj i inozemstvu, od Australije do Kanade, a vole se odazvati i brojnim humanitarnim koncertima. Nakon fenomenalnog uspjeha u 2022. s tri rasprodane večeri u Lisinskom, prepunih Gripa u Splitu i burnog rasporeda ljetne turneje, jedan su od rijetkih bendova koji su nakon pandemije doslovce koncertno svugdje rasprodani i traženi na sve strane. Publika u Zagrebu će uskoro ponovo uživati u mnogobrojnim hitovima grupe Dalmatino, zato kupite ulaznice na eventim.hr i uživajte u koncertu 21. prosinca u Areni Zagreb.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
Zbirne liste pravovaljanih lista za izbor članova u europski parlament iz RH
PROMO

Zbirne liste pravovaljanih lista za izbor članova u europski parlament iz RH

Na osnovi članka 18. stavka 1. Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske („Narodne novine“, broj 92/10, 23/13 i 143/13), Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske, utvrdilo je i objavljuje: