Promo sadržaj

Komentari 0

Pratite Friday Live Shopping i iskoristite dodatne popuste na Žutom kliku

Pratite Friday Live Shopping i iskoristite dodatne popuste na Žutom kliku

Uključite se u Friday Live Shopping uz Žuti klik i iskoristite super priliku za kupnju po nevjerojatnim cijenama! Čekaju vas bogate nagrade te dodatni promo popusti na već snižene artikle koji se ne isplate propustiti

Danas, 26. studenoga u 12 sati, na Facebooku 24sata, počinje Friday Live Shopping uz Žuti klik tijekom kojeg vas očekuju odlični popusti i super nagrade. Kroz shopping vas vodi simpatična Manuela Svorcan koja će, uz voditeljicu Žutog klika, Tajanu Link te glasnogovornika Hrvatske pošte, Krešimira Domjančića, predstaviti mnoštvo proizvoda na akciji.

Osim što je ovo odlična prilika da ulovite genijalne proizvode po sniženim cijenama iz udobnosti i sigurnosti svog doma, tijekom Friday Live Shoppinga čak 10 sretnika osvojit će vrijedne nagrade. Kako do nagrada objasnit će voditeljica Manuela Svorcan - zato budite uz ekran i pozorno pratite Friday Live Shopping

Čekaju vas i dodatne pogodnosti!

Izuzev super akcija, Žuti klik omogućio je i dodatne popuste na već snižene proizvode, a moći ćete ih iskoristiti na web stranici Žutog klika uz promo kodove koji će biti dostupni tijekom Friday Live Shoppinga. Budite brzi jer dodatni popusti traju do 10. prosinca ili do isteka zaliha. Povrh toga, Žuti klik osigurao je i besplatnu dostavu za odabrane proizvode, a sve detalje saznat ćete u videu. 

Plaćanje i dostava na Žutom kliku

Na Žutom kliku možete plaćati karticama s opcijom do 12 rata, pouzećem ili virmanom, a mogućnosti dostave su brojne. Osim na kućnu adresu, možete zatražiti dostavu u najbliži poštanski ured. Dostava je moguća i putem paketomata - inovativnog uređaja kojim se možete koristiti za primanje i slanje svojih paketa 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

U današnjem užurbanom načinu života teško je uskladiti termine svih svojih obveza i zato će vam ponekad odgovarati da dolazeći paket preusmjerite na najbliži paketomat i pokupite ga kad god vam odgovara. Trenutno je u Hrvatskoj postavljeno 120 paketomata, a do kraja iduće godine bit će ih 300. Dostave u paketomat i u poštanski ured su besplatne, a dostave na kućnu adresu besplatne su za kupnje u vrijednosti većoj od 300 kuna. 

Osim spomenutih kanala dostave, kupci mogu koristiti i Locodels – dostavu koja kupljeni proizvod dostavlja isti dan. Želite li saznati više o ponudi i atraktivnim popustima na Žutom kliku, pretplatite se na newsletter.