Obavijesti

Promo sadržaj

Dani najboljeg shoppinga su pred nama: Počinje winter sale

Dani najboljeg shoppinga su pred nama: Počinje winter sale
7

Inspiraciju za kreativne zimske outfite pronađite u Designer Outletu Croatia

Najhladniji mjesec u godini je pred nama, a s njime stiže val i najboljih popusta koji će razveselite sve shoppingholičare i one koji imaju spremnu wish listu odjevnih komada i modnih dodataka. Tijekom zime nam je posebno potrebna inspiracija kada su u pitanju modne kombinacije, jer često se stopimo u masi tamnih i hladnih nijansi pa tako svakodnevne kombinacije postaju bezlične i dosadne.  Iako su siva i crna boja klasici koji se idealno uklapaju u svaki styling, nekad je ipak potrebno unijeti malo svježine i živosti s veselim bojama, uzorcima ili metalik detaljima.

Upravo u Designer Outletu Croatia počinju zimska sniženja s genijalnim popustima i do -70%, gdje ćete imati priliku pronaći svoje modne favorite. Na shopping destinaciji udaljenoj na samo 20 minuta vožnje od centra Zagreba možete pronaći i zanimljive ideje kako još kreativnije iskombinirati postojeće komade s novima. U nastavku donosimo prijedloge što odjenuti i iskombinirati za tri različite prigode: poslovni sastanak,  opuštenu zimsku šetnju i večernji izlazak s prijateljima.

1. Što odjenuti na posao?

Kada temperature padnu ispod nule, dolaze i problemi sa svakodnevnim odijevanjem za posao i poslovne sastanke. Mnogi će htjeti izgledati chic, ali ipak važno je da bude ugodno i toplo. Uz elegantni sako uvijek možete kombinirati pulover ili mekane pletene veste koje će izgledati profinjeno. 

Birajte dugačke kapute kroz koje vam neće dolaziti hladan zrak, a ove zime popularni su oni s kariranim uzorkom.  Ne zaboravite i na udobnu obuću, primjerice duboke ravne čizme koje možete nositi na uske hlače, pletene haljine i zimske suknje. 

2. Casual zimska šetnja 

Šetnja na svježem, hladnom zraku dobra je za zdravlje ali i za dobro raspoloženje. Prije nego što krenete, obucite se slojevito i pripremite toplu jaknu, šal, rukavice i kapu. 

Nemojte zaboraviti da je udobna i kvalitetna obuća broj jedan kod ovakvih aktivnosti, stoga birajte gležnjače otporne na vodu. Šetnja zimi idealan je način za razgovor i druženje s prijateljima, ali i prilika da si uljepšate dan. 

3. Večernji izlazak s društvom

Ponekad i odabir odjeće za večernji izlazak može predstavljati pravu muku. S obzirom na to da je većina ljudi radila od doma i nije se izlazilo zbog lockdowna, ormari su prepuni casual odjeće, trenirki i pidžama. U Designer Outletu Croatia pronađite zavodljive i ženstvene kombinacije za izlazak. Jednostavni komadi poput male crne haljine ili crnog bodija uz prave modne dodatke mogu biti jako efektni i upečatljivi. Ne zaboravite na malu torbu i nakit koji će zaokružiti svaki outfit.

Mnogi će teško odoljeti Winter sale ponudi, a odlični popusti do -70% na brendove Ted Baker, Hugo Boss, Patrizia Pepe, Guess, Gant, Under Armour i mnoge druge učinit će ju još privlačnijom. Informirajte se o ponudi, pozovite prijateljice i u najboljem društvu uživajte u zimskom shopping na otvorenom.

Vidimo se u Designer Outletu Croatia!

 

O Designer Outletu Croatia: Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.