Dašak magije za prekrasan miris svježine | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Dašak magije za prekrasan miris svježine

Dašak magije za prekrasan miris svježine
6

Advanced i Superior linije Gorenje WaveActive perilica rublja učinit će pranje rublja ugodnim i jednostavnim

Zamislite da vam je život pojednostavljen do te mjere da vam je pranje i sušenje rublja najlakši kućanski posao. Ne možete? Što ako vam kažemo da postoji čarobni gumb koji istinski brine o vašem rublju, o svakoj crti, šavu i koncu? S novom generacijom perilica i sušilica rublja Gorenje WaveActive magija vam je uvijek na dohvat ruke.

Advanced i Superior linije Gorenje WaveActive perilica rublja učinit će pranje rublja ugodnim i jednostavnim. Nova funkcija AirDry suši bubanj i odjeljak za prašak i sprječava nastanak gljivica ili neugodnih mirisa. Ostavljajući vas samo s očaravajućim mirisom rublja. Napredni program pranja na paru ExtraHygiene, testiran i certificiran, uklanja do 99,9% bakterija i gljivica iz vašeg rublja pomoću pare i pranja na visokoj temperaturi. Ove dvije funkcije stvaraju savršenu kombinaciju za svježu i čistu perilicu rublja svaki put, bez obzira na to koliko puta je koristite.

S funkcijom ConnectLife možete pokrenuti, zaustaviti i kontrolirati perilicu s bilo kojeg mjesta u cijelom svijetu. Također možete primati obavijesti o njezinome radu i upravljati dodatnim programima pranja, sve to uz pomoć jednostavne mobilne aplikacije.

Želite svoj život učiniti još čarobnijim? Jedinstvene značajke poput NatureDry, TwinAir i SteamTech zavrtjet će vaše rublje i vaš svijet. Uz NatureDry vaši će se najosjetljiviji komadi nježno sušiti na nižim temperaturama, kao da se suše vani, ali puno brže i ugodnije. Možete odahnuti jer vaši najdraži komadi dobivaju najsuvremeniji tretman koji smanjuje skupljanje za 50 %. Isprobano i provjereno. Sve ove funkcije rade zajedno kako bi vam pružile najbolji mogući rezultat sušenja i zadržale vaše rublje 99,9% bez gužvanja i bakterija.

WaveActive perilice i sušilice rublja dizajnirane su kako bi pojednostavnile život. One misle umjesto vas, kada ste previše zaokupljeni drugim brigama. Pomažu vam uštedjeti vrijeme, novac i zaštititi okoliš. Novi inverter PowerDrive motor, optimizirani programi i pametna rješenja jamče energetski učinkovite, ali izvanredne performanse u svakom, čarobnom trenutku. Manje briga … Više magije!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central