Promo sadržaj

Komentari 0

Dejan osvojio Rizk Mega Jackpot veći od 4.200.000 kn!

Dejan osvojio Rizk Mega Jackpot veći od 4.200.000 kn!

Standardni proces uz igranje igara na sreću je maštanje oko dobitka. Svatko od nas zna što bi bila prva kupovina i koju osobu bi prvu nazvali u slučaju osvajanja jackpota. Oni dovoljno sretni, i uporni, iz prve ruke iskuse slatke muke koje slijede nakon osvajanja velikih iznosa

Dejan iz okolice Zagreba zna o čemu govorimo, jer nedavno se upisao na listu hrvatskih milijunaša zahvaljujući osvojenom Rizk Mega Jackpotu u iznosu od gotovo četiri milijuna i tristo tisuća kuna. Dovoljno za ostvarenje svih snova?

„Nesretni“ broj 13 za Dejana je itekako sretan

Ovaj dobitak ne bi bio ni upola zanimljiv da ga ne prati zanimljiva priča. Prvi Rizk Mega Jackpot pao je nakon samo 13 dana i to zahvaljujući Dejanu. Ulogirao se 13.12., počeo igrati svoju omiljenu slot igru, Tome of Madness, stavio 20 kuna i upalio „autoplay“ (automatske vrtnje). Kako je igra bila na auto pilotu, stavio je mobitel u torbu i otišao u trgovinu. Desetak minuta kasnije, provjerio je mobitel i vidio da su vrtnje stale. Prvo je mislio da nešto nije u redu s internetom, a onda je uslijedio ogroman šok. Bio je bogatiji za preko 4 milijuna kuna!

Dejan će s osvojenim novcem, kako kaže, završiti radove na kući, a veći dio novca staviti djeci u štednju. Za svoj veliki dobitak rekao je samo supruzi i još uvijek je u šoku da je upravo on dobio ovaj nevjerojatni dobitak.

Tko je sljedeći?

Rizk Mega Jackpot progresivni je jackpot, što znači da se njegova vrijednost konstantno povećava sve dok se ne pojavi sretni dobitnik, nakon čega kreće ispočetka. Novi Mega Jackpot već se puni i samo je pitanje vremena kada će pronaći put do džepa novog sretnog dobitnika. Jackpot se može osvojiti u bilo kojem trenutku, a u potpunosti se oslanja na algoritam koji jamči njegovu nasumičnost, a samim time i pravednost. Ne postoji način da bude „namješten“ ili zaustavljen.

Neosvojeni ulozi se prikupljaju, jackpot raste, a sve što potencijalni dobitnici moraju napraviti je igrati.

A ti? Što čekaš?

Rizk traži novog milijunaša! Možda to budeš baš ti.

Vidimo se na rizk.hr.