Obavijesti

Promo sadržaj

Detour oduševio publiku na rasprodanom koncertu

Detour oduševio publiku na rasprodanom koncertu
3

Svojim velikim subotnjim koncertom u Tvornici kulture Detour je pokazao da je postao veliki band

Pred rasprodanim Velikim pogonom tijekom dva sata glazbenog putovanja redale su se pjesme s njihovog svježe objavljenog albuma 'DETOUR10', a publika, koja je u povremenim trenucima bila u deliriju, uživala je  i u manje poznatim pjesmama iz njihove desetogodišnje karijere.

'Ovo je definitivno bio naš koncert karijere. Dva mjeseca smo pripremali slavljenički repertoar u čemu su nam pomogli prijatelji glazbenici Aleksandar Ismailovski na klavijaturama, Ante Prgin Surka na perkusijama, Ozren Žnidarić na saxu, Andrej Jakuš na trubi, Stanislav Kovačić na cellu, gudački kvartet Prelude i Lucija Jakelić kao backvokal . Pjesme smo pripremili u posebno pripremljenim aranžmanima, bliže akustičnom zvuku i nadam se da smo uspjeli publici pružiti novo čitanje nekih poznatih naslova. Divan je osjećaj kada vidiš da publika raste usporedo s nama i da je ima sve više i više. Ovogodišnji rasprodan koncert u Vintage bar-u u travnju i  sada u Tvornici samo nam daje dodatni poticaj i želju za daljnjim radom. Hvala svima koji su došli na koncert, a i onima koji nas podržavaju svo ovo vrijeme svojim lajkovima, šeranjem, pozitivnim komentarima i kupovinom naših albuma,' izjavio je nakon koncerta osnivač, frontman, autor, aranžer i producent grupe Nenad Borgudan.

Gina Damjanović u vrlo atraktivnim kreacijama i stylingu vrhunski je iznijela dva sata koncertnog repertoara istovremeno pokazavši svu raskoš svoje vokalne interpretacije što joj je i publika  potvrdila povremenim uzvicima odobravanja. Jedan od highlight-a večeri je zasigurno bio tijekom izvedbi pjesama 'Plešem sama' i 'Zaljubila sam se' gdje je gostovao uvijek energični saxofonist Jakša Kriletić.

Dolazak Maje Posavec na binu za očekivati je pobudio ogroman pljesak od strane publike koja joj je svesrdno pripomogla u izvedbi velikih Detourovih hitova 'Mjesec', 'Snijeg' i 'Daleko' otpjevaši ih zajedno. Ne smijemo izostaviti ni goste vokaliste Daria Iričanina i Ines Tričković koji su također uljepšali ovu posebnu noć, a tomu je sigurno pripomogla i posebno postavljena scenografija, te video animacije Tomislava Brđanovića. Koncert je završio bisom i aktualnim singlom 'Tvoje lice se promijenilo' koji je i  uveo publiku u ovu večer za pamćenje.

Od objave posljednjeg albuma 'A što ak ja...' prije dvije godine pa do danas grupi Detour koju čine Alen Križaj na basu, Dominik Žagmeštar Vibor Čerić na klavijaturama, Edi Grubišić - Cipal na bubnjevima te Gina i Nenad koncert u Tvornici  samo je potkrijepio tadašnju tvrdnju nekolicine glazbenih kritičara koji su prognozirali kako bi mogli postati jednim od najtraženijih  i najkvalitenijih domaćih pop sastava.
U narednom periodu Detour očekuju koncertni nastupi u Varaždinu, Poreču, Crikvenici, Splitu i Šibeniku, a sve njihove daljnje aktivnosti možete redovit pratiti na njihovom službenom Facebook fan Pag-eu i Instagramu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini