Obavijesti

Promo sadržaj

Direktorica Guccija na Danima komunikacija pokazala kako digitalizirati luksuznu industriju

Direktorica Guccija na Danima komunikacija pokazala kako digitalizirati luksuznu industriju
5

O ključnim faktorima digitalnog plana za uspješnu budućnost prvog je festivalskoga dana u Rovinju otkrila mlada genijalka Maria von Scheel-Plessen.

Komunikacijska industrija nakon tri godine konačno je dočekala novo izdanje Dana komunikacija! U dizajnerski hotel Lone doputovali su komunikatori, marketingaši, digitalci i kreativci iz Hrvatske, ali i regije, a festivalske su dvorane postale mjesto srdačnih susreta, zanimljivih razgovora i intrigantnih rasprava oko tema koje polariziraju industriju – od ljubavi do mržnje. 

Jedna od prvih nizu izvrsnih predavača koje će 360° stage glavne dvorane ugostiti tijekom tri festivalska dana bila je upravo direktorica medija, oglašavanja i e-commercea modne kuće Gucci za čak 37 zemalja Europe, Bliskog istoka i Afrike. Nakon što se prošle godine našla na popisu Luxury Women to Watch, njezin je uspjeh zapazio i Forbes, a rovinjskoj je publici u inspirativnom predavanju govorila o digitalnoj akceleraciji. 

"Većina brendova mogla bi nestati, a nitko ne bi ni primijetio. Morate imati svrhovitu komunikaciju kako biste bili važni onima kojima se obraćate", poručila je Maria von Scheel-Plessen na pozornici Dana komunikacija. 

Poznata po strastvenom pristupu luksuznoj industriji i stručnosti za spajanje komunikacijskih uvida s digitalnim inovacijama, na predavanju je objasnila kako stvoriti most između ekskluzivnoga i tradicionalnoga brenda te savršenoga digitalnog korisničkog iskustva. Od brendinga pa sve do analitičkih slojeva priče, njezina je jedinstvena perspektiva sudionike festivala inspirirala i na zanimljiva pitanja koja su joj nakon predavanja postavili na Meet The Speaker stageu. 

Uz predavanje o digitalizaciji brendova Marije von Scheel-Plessen svi su sudionici prvoga dana festivala mogli uživati i u idejama Jamesa Victorea, profesionalnoga hell-raisera, dizajnera i autora svjetskoga bestsellera 'Feck Perfuction', kao i Davida Orlica, eksperta za odnose s javnošću koji je vodio jednu od najnagrađivanijih PR agencija na svijetu Prime Weber Shandwick. Na panelu Brief Almighty powered by Ožujsko Legendarno pivo u ugodnoj se neformalnoj atmosferi raspravljalo o tome što se može naučiti iz problematičnoga briefa koji je postao velika komunikacijska kriza. A idealno je opuštanje od izazovnih tema bila joga uz zalazak sunca na kraju dana. 

Uzbuđenjima tu nije kraj – sljedeća dva festivalska dana glavnu će dvoranu okupirati vodeća lica industrije, među kojima su i Chris Do, Emmyjem nagrađivani dizajner kojega prate milijuni na društvenim mrežama; Merlee Jayme, powered by Dentsu, jedna od samo osam žena među 100 najboljih kreativnih direktora svijeta; Rei Inamoto, powered by Zagrebačka banka, jedan od 25 najboljih svjetskih kreativaca po Forbesu; i obožavani DK Throwback: jedan od najboljih predavača festivala po odabiru sudionika i omiljeni ilustrator i umjetnik – Mr. Bingo, beskompromisni umjetnik i šarmantni sociopat, koji će održati predavanje koje će se prepričavati ne danima, nego godinama. 

Više informacija o festivalu potražite na dani komunikacija.com.

O DANIMA KOMUNIKACIJA: 

Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih evenata na svijetu prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, visokokvalitetne produkcije i organizacije. Odlične ocjene publike i već najavljeni program upućuju na izvrsno novo izdanje festivala – koji je poznat po tome da se na njemu okupljaju ključni predstavnici oglašivača, agencija, stručnjaci za odnose s javnošću, predstavnici medija i ostali profesionalci iz komunikacijske industrije ključni za stvaranje i pokretanje promjena. Uz poziv organizatora da postanete dijelom nove generacije domaćih predvodnika industrije, više informacija pročitajte na službenim stranicama festivala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini