Obavijesti

Promo sadržaj

Dječja logopedska terapija dobila je novo lice – digitalnu avanturu s gusarom i papigom

Dječja logopedska terapija dobila je novo lice – digitalnu avanturu s gusarom i papigom
6

Ima li vaše dijete problema s izgovorom nekih glasova? Je li mu, na primjer, teško reći ili ne može izgovoriti glas r ili „šuška“ u izgovoru glasa š? Čekate li na red za logopeda mjesecima? Jeste li u dvojbi hoće li se nepravilni dječji izgovor s vremenom ispraviti sam po sebi ili mislite da biste trebali nešto poduzeti?

Za teškoće s izgovorom razvijeno je nešto sasvim novo – Kokolingo, prva hrvatska aplikacija za ispravljanje nepravilnog izgovora prilagođena upravo djeci. Ova digitalna logopedska vježbenica kroz zabavne igre i priče pomaže u vježbanju pravilnog izgovora glasova kod predškolske i školske djece. Glavni protagonisti ove pustolovine su gusar Srećko i papigica Koko koji djecu na poticajan i zabavan način vode kroz svijet logopedskih vježbi. Aplikacija se može koristiti online na računalu, tabletu ili pametnom telefonu: https://app.kokolingo.hr.

Vježbenica Kokolingo osmišljena je u Hrvatskoj u suradnji logopeda i stručnjaka iz područja računalnih znanosti, a preporuku za njezino korištenje dala je Agencija za odgoj i obrazovanje (AZOO). Interaktivna je, zabavna i zanimljiva pa uvelike olakšava logopedsku terapiju i skraćuje njezino trajanje. Odlična je alternativa tiskanim materijalima za obavezan rad kod kuće, pretvarajući ponekad monotono recitiranje lista riječi u zabavnu igricu s gusarom i papigom kroz plovidbu otočjima glasova i slova. Možete je koristiti bez straha da ćete u nečemu pogriješiti, jer sav je sadržaj pažljivo osmišljen i ni u čemu ne može naškoditi razvoju djetetova govora, već samo koristiti.

Kokolingo možete isprobati već danas i klikom na https://app.kokolingo.hr besplatno se registrirati i 15 dana besplatno isprobavati sviđa li vam se ovaj novi veseli način terapije.

Jako je važno da se poteškoće s nepravilnim izgovorom ispravljaju što ranije kako se dječje greške ne bi fiksirale i kako se ono što je počelo kao uobičajeni maleni problem ne bi pretvorilo u pravu poteškoću kod pisanja, čitanja i prepričavanja pri polasku u školu. Gotovo 30 posto djece u Hrvatskoj ima neki oblik problema nepravilnog izgovora i izuzetno je važno početi raditi na vrijeme. Isprobajte prvu digitalnu logopedsku vježbenicu u Hrvatskoj i omogućite svome djetetu dobar start u školi, veće samopouzdanje i zadovoljstvo u radu!

Mnogo je zadovoljnih roditelja s nama podijelilo svoja iskustva. Navode kako je ovaj način rada djeci puno zabavniji i lakši od klasičnoga, djeca ga bolje prihvaćaju i često i sama u radu preuzimaju inicijativu. Djeca Kokolingo odrađuju s veseljem, pažljivo slušaju upute gusara i papige te često mole roditelje da još malo vježbaju. Iskustvo je logopeda da je rad s djetetom na samoj terapiji lakši i zabavniji, a time se i bolje uspije iskoristiti onaj dragocjeni sat koji imaju na raspolaganju jednom ili dvaput tjedno. Kokolingo je nominiran i kao najbolje digitalno rješenje na međunarodnom natjecanju World Summit Awards (WSA) 2020. godine.

Uvjereni smo da Kokolingo neće razočarati ni vas i da će, kada ga upoznate u besplatnom probnom periodu, i vas oduševiti. Zato nas potražite na https://app.kokolingo.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.