Obavijesti

Promo sadržaj

Dobro došli na još jedan Shooster dan ovu subotu

Dobro došli na još jedan Shooster dan ovu subotu
4

Prvo u subotu 25. kolovoza od 10 do 20 sati, u Arena Centru na trgu Dalmacija, a potom u Tkalči u café bar Melin od 19 nadalje gdje sljedi Shooster zabava

VIP upad na Shooster dan -  Osiguraj si besplatnu cugu i dobru klopu na Shooster partyju  u Melinu na Tkalči! Prijavi se na event, šeraj ga i pošalji nam svoje ime i prezime na natjecaj@shooster.hr za naš VIP popis na kojem ima mjesta samo za 40 najbržih. Ofkors, čuvamo mjesto i za tvoju pratnju. Ako si i ne osiguraš VIP mjesto, svejedno su svi dobrodošli! Saznaj više na Facebook stranici.

Ljeto nam je na izmaku, a Shooster je pun energije i poziva te na druženje! Shooster Dan ove subote u Arena Centar donosi gomilu vrhunske zabave. Pripremili smo aktivnosti za sve posjetitelje, a najbolje i nagrađujemo sjajnim P.O.D.System tenisicama. Izazvati ćemo vas da pokažete vještinu slaganja puzzli, ispisivati i crtati ćemo personalizirane radove, pokazati vam kako je nastala P.O.D. tenisca u virtualnoj stvarnosti i još mnogo toga... Zabava za sve koji dođu do Shooster zone u Arena Centru!

Upoznavanje s P.O.D.System tenisicom u Arena centru naravno nije jedino što će se događati na Shooster Danu, bit će tu još more toga,  a sve pod motom Great alone, better together. Od 19h Shooster dan se seli u cafe bar Melin  u Tkalču gdje se nastavlja zabava u ritmu ljetnog Zagreba gdje gdje očekujemo razne face – zna se da Shooster okuplja naj ekipu - dolaze High5, Kuku$, Vanillaz i drugi omiljeni Shooster ambasadori, za glazbu je zadužen DJ Ivan Oberan, a  atmosferu će dodatno užariti i plesni nastup grupe The Juice. Najvještije očekuje i zanimljivo natjecanje gdje nagrađujemo najspretnije. 

Ovaj Shooster Dan je super prilika da Hrvatsku bolje upoznamo s novom P.O.D.System tenisicom koja je već zaludjela i ženske i muške streetstylere iz cijelog svijeta.  Ove jeseni pod geslom "Great alone, better together.", stiže jedna od najuzbudljivijih tenisica iz adidas Originals obitelji. Radi se o P.O.D-S3.1, koja proizlazi iz bogate baštine adidasovog sustava estetike i tehnologije, te ih odlikuje trodimenzionalni dizajn potplata. 

Odvojeni dijelovi potplata tenisice prilagođeni su specifičnim zahtjevima svakog područja stopala. Jedinstveni "Point of Deflection System" daje siluetu kombinirajući podršku EVA u prednjem dijelu s udobnom Boost ™ jedinicom u peti, završenom s izdržljivim gumenim potplatom. Rezultat je profinjena evolucija dobro poznate Torsion ™ tehnologije koja je utkana u neke od adidasovih najdražih silueta iz 90-ih godina prošlog stoljeća, omogućujući slobodno kretanje prednje strane stopala i pete. Klasična konstrukcija pletiva, ojačana strukturnim prekrivačima i oznakom od 3 trake, daje istovremeno novi ali prepoznatljivi dizajn adidas Originals. Svaka navedena komponenta odlično funkcionira zasebno no zajedno daje novu dimenziju udobnosti i drugačiju perspektivu modernog i inovativnog dizajna "lifestyle" tenisice za svaku priliku. 

Ukratko, 6. put po red, Shooster Dan ovu subotu donosi novu dozu zabave i noviteta stoga te pozivamo da dođeš, ali ne sam, iako je  super  biti sam još je bolje kad si u društvu pa stoga povedi prijatelje, kolege  i obitelj jer imamo sadržaja, zabave i nagrada za sve!

NAGRADNI NATJEČAJATJEČAJ 

SLOŽI NAAAJ EKIPU NA FOTKI ZA NOVE ADIDAS P.O.D.SYSTEM TENISICE!

Uključi se u Shooster nagradni natječaj i osvoji adidas P.O.D.SYSTEM tenisice, prati link i sretno!


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!