Obavijesti

Promo sadržaj

Dobro raspoloženi Dinamo na utakmici sezone u Rusiji

Dobro raspoloženi Dinamo na utakmici sezone u Rusiji

Modri će na svom prvom ispitu u europskom proljeću igrati u gostima kod Krasnodara

Dinamo je prezimio u Europi i danas ga očekuje susret 1/16 finala s ruskim Krasnodarom, a za okršaj Germania Sport kladionica pripremila je sjajne tečajeve i specijalne igre.

Modri su grupnu fazu odradili maestralno bez poraza i sa samo jednim primljenim golom. U Rusiju momčad Zorana Mamića putuje u punom sastavu, spremna ponoviti uspjeh iz mandata Nenada Bjelice.

Krasnodar nije u natjecateljskom ritmu još od sredine prosinca prošle godine, a izostanke će zbog ozljede upisati stožerni igrači Ramirez i Pantaleao. S druge strane, Dinamo pak igra redovito od sredine siječnja i u tom razdoblju upisao je dva poraza i pet pobjeda te u Rusiju stiže u punom sastavu. Današnjom pobjedom Modri bi si olakšali put ka prolazu u osminu finala, a Germania Sport kladionica nudi vam odličan tečaj na pobjedu Modrih – čak 3.50. Pobjeda domaćina je na tečaju 2.25, dok se neriješen rezultat plaća tečajem 3.30.

Dinamo je u posljednja tri susreta u svim natjecanima slavio, a od toga je dva s minimalnim rezultatom i jednu s 2:0. Realno je očekivati da se stilovi igre neće bitno mijenjati pa odlučite li se na okladu na raspon golova od 0 do 2, u Germania sport kladionici pronaći ćete ju na tečaju 1.80, a za one koji smatraju da bi moglo pasti više golova tu je oklada 3+ na tečaju 1.90. Oni hrabriji mogli bi pokušati pogoditi točan rezultat, a ako smatrate da će Modri slaviti 0:1 u Rusiji, taj se tip nudi na tečaju 9.50.

Kako smo već najavili, Zoran Mamić ima na raspolaganju sve igrače. Odluči li poslati Brunu Petkovića od prve minute, a vi smatrate da će hrvatski nogometni reprezentatvac zabiti, taj tip pronaći ćete na tečaju 3.2. Ista oklada na Mislava Oršića, koji je u posljednjih pet susreta zabio tri puta, je na tečaju 3.5. Ako želite vezati gol Petkovića i pobjedu Dinama tu okladu Germania Sport kladionica nudi na tečaju 9.5 dok je Oršićev gol i pobjeda Modrih na tečaju 10.5.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.